FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

22.12.2007 10:40

El planter opina sobre el clàssic

Marc Guillén


Els tècnics del planter blaugrana pronostiquen una victòria del Barça contra el Reial Madrid amb gols de Bojan i Eto’o. Cap entrenador aposta per l’empat o la derrota blaugrana, però alguns no s’atreveixen a opinar.


Durant la setmana del gran clàssic és difícil parlar d’una altra cosa, i al planter blaugrana hi passa el mateix. Els tècnics i alguns jugadors del futbol base del FC Barcelona han fet un pronòstic per al partit de diumenge.

Els tècnics aposten per Bojan

Els entrenadors són més conscients que ningú de la dificultat d’un partit com el Barça-Madrid, i per això els costa molt fer-ne un pronòstic. L’entrenador del Juvenil B, Rodolf Borrell, no va atrevir-se a dir cap resultat, i l’entrenador del Cadet B, Victor Sánchez, va dir que era un partit “impronosticable”. “Són els dos millors equips de l’Estat, amb molta diferència, i és impossible fer un pronòstic, tot i que penso que el Barça té molt millor equip”, va explicar Victor Sánchez.

La resta d’entrenadors van apostar per la victòria blaugrana, amb resultats clars: 2-0, 3-0, 3-1 i 5-0. Pel que fa als golejadors, va haver-hi varietat, però hi ha dos jugadors que sobresurten clarament: Eto’o i Bojan.

La curiosa opinió dels jugadors

Només alguns dels més de 200 jugadors del planter blaugrana han opinat sobre el clàssic, però la gran majoria dels enquestats han pronosticat una victòria per 2-0. Tots desitgen i creuen que guanyarà el Barça, però és curiós el consens que suscita aquest resultat.

WEB_09.jpgUn dels enquestats que va decidir-se pel 2-0 va ser el camerunès del Cadet A Gael Etock. El jugador fitxat de la Fundació Samuel Eto’o no va tenir cap dubte sobre qui marcaria els 2 gols. Amb un somriure d’orgull, va dir convençut: “Els dos gols els marcarà Samuel Eto’o”.

Un altre dels entrevistats va ser Thiago Alcántara, jugador del Juvenil A i del Barça B, que va negar-se a dir un resultat per una raó ben curiosa: “Mai faig pronòstics, perquè sempre que en dic algun surt el contrari”.
El planter opina sobre el clàssic
10 jugadors de la Masia

Del planter han sortit precisament un munt d'homes que ara són al primer equip del Barça, fins a 10. El Madrid, en canvi, només compta amb 6 futbolistes del planter en la plantilla de Schuster. La Masia , per tant, ha guanyat el clàssic del planter.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana