FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

21.12.2007 19:52

Moltes baixes davant l’Europa

Marc Guillén


El Barça B no podrà comptar amb 7 jugadors de la plantilla per jugar contra l’Europa. Després de la gran victòria a casa el líder, Pep Guardiola ha convocat 4 juvenils.


El filial blaugrana intentarà davant de l’Europa, un equip de mitja taula, continuar sent l’equip que més punts ha sumat a casa.

Lesions i sancions

A més de la baixa per sanció d’Espasandín, aquesta setmana el Barça B ha acumulat 3 baixes més: Botía, que és dubte perquè té una sobrecàrrega als isquiotibials; Jeffren, que estarà dues setmanes fora per un petit trencament muscular als quàdriceps, i Pedrito, que estarà almenys 3 setmanes fora per un esquinç de turmell. Aquestes baixes se sumen a les ja conegudes de Dimas, Jeffrey i Victor Vázquez.

botia.jpgLa bona notícia és la recuperació de Marc Valiente i de Sergio Urbano. Aquest últim va semblar que s’havia lesionat de gravetat a Sant Andreu, però finalment només va patir una sobrecàrrega articular.

L’Europa ve a sorprendre

L’Europa serà l’últim rival de la primera volta que visitarà el Miniestadi, i intentarà ser el primer a guanyar-hi.

Segons el segon entrenador blaugrana, Tito Vilanova, l’Europa és el típic equip de Tercera: “És un bon equip amb jugadors experimentats i que tenen un bon joc directe”. Segons Vilanova, el punt dèbil de l’Europa podria estar a les bandes.
Moltes baixes davant l’Europa
Juvenils convocats
Els quatre juvenils que s’entrenen habitualment amb el filial blaugrana estaran convocats dissabte: Iago, Bolaños, Thiago i Gai.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana