Futbol base

17.12.2007 13:30

Jornada difícil per al planter

El planter blaugrana ha passat un cap de setmana amb més entrebancs de l’habitual. Els blaugranes estan acostumats a guanyar, i aquesta setmana el balanç de victòries i derrotes ha estat de 4 partits guanyats, 2 d’empatats i 2 de perduts.

DIVISIÓ D’HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 0 - Atlético Madrileño, 1

Tot i que ho van intentar, els d’Alex García no es van poder imposar a l’Atlético Madrileño, que va superar els blaugranes amb un gol de Cèdric en teoria en fora de joc al minut 69. La nota positiva del matx va ser la reaparició de Thiago Alcántara, que, lesionat, no havia pogut entrar en les darreres llistes del Barça B ni del Juvenil A.
A la primera part, el Juvenil A va estar fluix, i a la segona, tot i posar-hi esforç, intensitat i oportunitats, com un xut al travesser de Thiago, no va ser capaç d’igualar el matx.

DIVISIÓ D’HONOR CADET
Hospitalet, 0 - FC Barcelona A, 3

Domini total del Barça al camp de l’Hospitalet. La primera part es va caracteritzar per la falta d’ocasions per als dos equips. Els locals estaven forts al darrere i no permetien al Barça arribar a porteria. Tot i així, Sergi Roberto va aconseguir el primer gol al minut 30 amb una fantàstica paret. A la segona part es va notar l’esgotament de l’Hospitalet, que va permetre al Barça crear més ocasions. Etock i Palau van marcar al segon temps.

PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 2 – Granollers, 3

Són els primers punts que perd el Cadet B aquesta temporada. Dos gols sorprenents dels visitants als minuts 17 i 22 ho posaven difícil al cadet, molt incòmode per la forta pressió i l’encert rivals. A la represa, Campabadal feia l’1-2, però una falta des de 40 metres sorprenia Richi. Els de Víctor Sánchez, millors a la segona part, s’hi van bolcar, i Juncà retallava distàncies quan mancaven sis minuts. Canadell va estar a punt d’empatar al descompte. El Granollers va aguantar, tot i jugar amb 10 des del minut 26 de la primera part.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
FC Barcelona, 5 - Riuprimer, 0

L’equip de Fran Sánchez va ser molt superior al Riuprimer i va tenir moltes ocasions de gol. L’Infantil A està fent una gran temporada, i amb un camp tan gran com el camp 7 de gespa natural no ha patit en cap moment per la victòria, tot i que el primer gol no ha arribat fins al segon temps. Els gols els han fet Babunski, i Moussima i Delofeu, un parell cadascun.

PREFERENT INFANTIL
Tàrrega, 1 – FC Barcelona B, 4

L’Infantil B blaugrana va aconseguir la victòria en un partit més disputat del que fa pensar el resultat. El Barça va dominar el primer període, però només va poder arribar a la mitja part amb un gol a favor. Al segon temps el Tàrrega va atacar més deixant més espais, cosa que va permetre al Barça fer tres gols més. Els gols van ser d’Ebwelle, de Joel i dos d’Héctor.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Cornellà, 0 – FC Barcelona, 4

Partit igualat entre el Cornellà i els d’Andrés Carrasco. Va ser un partit dur, amb moltes puntades de peu, però amb bon joc dels blaugranes. Tot i la igualtat, el Barça va ser més efectiu al davant de la porteria. Mamadou va fer dos gols de cap, Fran va marcar a la sortida d’una falta i Alberto va col•locar la pilota al segon pal després d’una passada de Mamadou.

PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 2 - Cornellà B, 2

L’equip de l’Albert Puig es va quedar a les portes de la victòria davant d’un rival molt treballat tàcticament. El partit va començar amb un gol de penal del Cornellà. Els alevins van aixecar el cap i, abans del descans, van empatat amb un gol de Conrad. El segon temps va començar amb un gol d’Enric Franquesa que culminava la remuntada. Quan l’aleví B blaugrana semblava tenir la victòria a la butxaca, va rebre un gol en un llançament de falta.

Empat en el derbi de juvenils

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Espanyol B, 2 - FC Barcelona B, 2

L’equip de Rodolf Borrell va tenir el derbi a les mans, però en una pilota de ningú als últims minuts l’Espanyol va empatar el partit. Els blaugranes van fer una defensa molt compacta durant tot el partit que no deixava crear als locals. En atac, el Barça era molt incisiu, amb transicions molt ràpides que sorprenien la defensa avançada dels blanc-i-blaus. Rochina va obrir el marcador, però poc abans del descans l’Espanyol empatava. A la represa, de domini blaugrana, Rochina tornava a avançar els barcelonistes. Amb el gol dels pericos quan faltaven 5 minuts per al final, els blaugranes van perdre dos punts, però segueixen líders en solitari.