FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

14.12.2007 17:46

El Barça B visita el líder

Marc Guillén


Diumenge el FC Barcelona B jugarà al camp del Sant Andreu un dels partit més difícils de la temporada. Els quadribarrats són líders, i només han cedit dos empats al Narcís Sala.


El Barça B és l’equip de tota la Tercera Divisió catalana que més punts ha sumat a casa. En canvi, l’equip de Josep Guardiola té pendent l’assignatura dels partits a fora.

El Barça B no ha guanyat cap dels quatre últims partits a domicili, i diumenge el filial blaugrana visita el camp del Sant Andreu, el líder destacat del grup 5 de la Tercera Divisió.

La clau serà el joc aeri

WEB_04.jpgEl segon entrenador del filial blaugrana, Tito Vilanova, coneix bé el Sant Andreu, i n’ha destacat el domini del joc aeri: “Tenen 6 jugadors molt forts en el joc per dalt. Els dos centrals, els dos migcentres i els dos davanters dominen a la perfecció totes les pilotes que van per dalt, així que dominen el joc aeri a les dues àrees”, ha assegurat Vilanova a Barça TV.

Si els quadribarrats són forts rematant de cap, un dels punts dèbils del Barça B d’aquesta temporada són precisament aquest tipus d’accions. A més, el joc aeri pot prendre una importància cabdal per les característiques del Narcís Sala i de la Tercera Divisió.

“El Narcís Sala és un camp petit i amb gespa artificial on serà difícil jugar a futbol. A més, en aquesta categoria hi ha moltes faltes i interrupcions, per la qual cosa les jugades d’estratègia seran molt importants”, ha explicat Vilanova.

Les dades del Sant Andreu

El Sant Andreu és un equip temible, i els números així ho indiquen. Els quadribarrats són els líders destacats, amb 5 punts de diferència respecte del Reus i 6 respecte del Barça B.

Els líders no han perdut cap partit al seu camp. Els barcelonins han guanyat 6 partits i n’han empatat 2. A més, el Sant Andreu ha sumat 19 dels últims 21 punts disputats.
El Barça B visita el líder
Córcoles i Valiente són dubte
Diumenge el FC Barcelona B jugarà al camp del Sant Andreu un dels partit més difícils de la temporada. Els quadribarrats són líders, i només han cedit dos empats al Narcís Sala.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana