Futbol Base

10.12.2007 17:10

Bons resultats en una jornada atípica

En un cap de setmana en què no han jugat ni el Juvenil A ni l’Aleví A i en què el Cadet A va jugar el torneig de Nadal de Murchante, a Navarra, el planter va donar una bona imatge.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 3 – Girona B 0

Partit molt complet de l’equip de Rodolf Borrell, que va començar a encarrilar-se a la mitja hora amb un potent xut dins l’àrea de Rubén Rochina. Gran part de les accions ofensives blaugrana van arribar per la banda dreta, amb un José Luis molt incisiu que va fer més planer el camí del triomf amb un xut creuat als 19 minuts de la represa. A partir d’aquí, el Girona ja no va oferir resistència i els locals van jugar a pler. L’extrem Luis López, amb un remat de primeres al punt de penal a centre d’Angi des de la dreta, va tancar el marcador al minut 31. El juvenil B manté la distància de 4 punts respecte de l’Espanyol abans de visitar el terreny blanc-i-blau el cap de setmana vinent.

PREFERENT CADET
Gimnàstic Tarragona 0 - FC Barcelona B 1

Un gol d‘Ella va ser determinant en un partit molt igualat. El Barça de Víctor Sánchez s’enfrontava al segon classificat, el Nàstic. Va ser un partit molt equilibrat i amb molt de joc al mig del camp que només va poder descongestionar aquest gol. Una centrada d’Ernesto des de la dreta la va rematar des del punt de penal Ella, que, amb la cama esquerra, va marcar un gol per l’escaire de la porteria.

DIVISIÓ D’HONOR INFANTIL
Gimnàstic Tarragona 0 – FC Barcelona A 1

A l’Infantil A, que va patir el fort vent de diumenge, li va costar molt fer passades precises per trencar la defensa local. El Nàstic es va tancar al darrere durant tot el partit i el Barça va el va dominar tota l’estona, tot i que no va poder marcar fins al temps afegit. Gerard Delofeu va mostrar una vegada més la seva qualitat i va marcar en un fort xut. Amb aquest gol in extremis l’infantil A segueix sense perdre ni un sol punt.

PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 2 – AEM Lleida 0

L’equip de Sergi Domènech va patir fins al final per obrir el marcador. Davant d’un equip molt ben organitzat en defensa, l’infantil B va dominar la primera part, però li va costar arribar a la porteria rival. Al segon temps els blaugranes van millorar, van disposar de diverses ocasions i, com sempre, Ebwelle en va ser el golejador. Amb els dos gols del camerunès, l’Infantil B segueix invicte i líder destacat.

PREFERENT ALEVÍ
Duesaigües 3 – FC Barcelona B 2

Un gol a l’inici del compromís va fer anar a remolc els jugadors d’Albert Puig. I és que l’Aleví B va caure contra el Duesaigües en un partit molt igualat i que va estar determinat per jugades puntuals com la diana inicial. I és que el Duesaigües va ampliar l’avantatge, minuts després, transformant el 2-0. A la segona part, dos gols blaugrana van posar el 2-2 al marcador. Primer, Carles Cano, al minut 15, i tot seguit, Iker, al 17. Amb l’empat al marcador, un gol als minuts de temps afegit va determinar el 3-2 final.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
Espanyol A 4 – FC Barcelona A 0

L’equip de Sergi Milà ha patit una dura derrota a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. El Benjamí A va guanyar els “pericos” en pretemporada, però, en el primer derbi de la temporada, els blaugranes van estar espessos i no van tenir la mentalització necessària. L’Espanyol va tenir encert en els metres finals i va guanyar clarament els blaugranes.

FC Barcelona B 4 – Castelldefels 1

El Benjamí B va tornar a guanyar aquest cap de setmana. Després d’un parell de derrotes, l’equip de Jordi Font va fer un molt bon joc i es va merèixer la victòria contra el Castelldefels.

El Cadet A arriba a la final a Murchante (Navarra)
Finalistes en el Torneig de Murchante (Navarra). Un molt bon resultat, sobretot pel joc desplegat, segons l’entrenador blaugrana, Javier Garcia Pimenta. En el primer partit del Torneig, el Cadet A es va desfer del Murchante per un contundent 3-0. En el segon compromís, els blaugranes va ser capaços de guanyar el defensiu Osasuna quan faltaven cinc minuts per a l final per 2-0.
Plantats a la final, el Barça va arribar al minut 90 amb 1-1 al marcador, amb gol de Parri. Deu minuts abans de la conclusió, l’àrbitre va anul•lar un gol als de Pimienta per un fora de joc discutit. A la tanda de penals, el Saragossa es va endur el Torneig. El proper compromís del Cadet A serà dissabte a les quatre contra l’Hospitalet.