FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

06.12.2007 12:07

Albert Puig, premiat

www.fcbarcelona.cat


Albert Puig, entrenador de l’Aleví B del Barça, rebrà el Premi al Seny Esportiu 2007, atorgat per la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC). Es tracta d’un premi pel seu gest de joc net en un compromís contra l’Espanyol.


L’UFEC ha guardonat l’entrenador del futbol base, Albert Puig, pel gest esportiu que va tenir en un compromís contra l’Aleví B de l’Espanyol. El tècnic va ordenar al seu equip que es deixés marcar un gol perquè un jugador blaugrana no havia tornat la pilota després que l'Espanyol l'enviés fòra, en veure un contrincant blaugrana lesionat. Aquell gest es va produir en el marc del Torneig Aleví de Peralada.

“És un premi bonic pel fet que el que es premia és el gest de l’educació. Que et donin un premi per un instant com aquell, i que serveixi d’exemple per a tots els nens i el futbol de base, és d’agrair”, ha reconegut l’entrenador de l’Aleví B.
Albert Puig, premiat
L'entrega, el 17 de desembre
El Premi al Seny Esportiu 2007 s’entregarà al Museu Olímpic i de l’Esport el dilluns 17 de desembre a les vuit del vespre.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana