Futbol base

03.12.2007 13:06

El planter guanya 8-2

Marc Guillén / Alícia Zunzunegui

En la jornada d’aquest cap de setmana, 8 equips del planter han guanyat, mentre que 2 han perdut. Curiosament, les dues derrotes han arribat dels més grans, el Juvenil A, i els més petits, el Benjamí B.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
Múrcia Deportivo, 1 - FC Barcelona A, 0

Els d’Àlex Garcia no van poder mantenir la ratxa de victòries a casa el Múrcia. Poc abans del descans, Rosa va rematar des de dins l’àrea i Ruben Miño no va poder aturar la pilota. En el segon temps el Barça va millorar el seu joc i va tenir la pilota, però els murcians es van tancar al darrere i van esperar a fer el segon al contracop.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Europa B, 0 - FC Barcelona B, 2

El Juvenil B va saber resoldre un partit complicat. L’Europa B va pressionar molt, sobretot a la primera part. Al Barça li costava sortir de la pressió asfixiant fins que, en el minut 45, Quim va aconseguir fer l’1 a 0. Amb el marcador de cara, el Barça va millorar el seu joc i Fernando Arriero va fer el segon quan faltaven dos minuts per al final.

DIVISIÓ HONOR CADET
Girona, 0 - Barcelona A, 3

El Cadet A ja és líder després de guanyar el Girona amb 2 gols de Sergi Roberto i un d’Oriol Rossell. Els de García Pimienta van estar molt forts en defensa i van disposar de moltes ocasions de gol. El Barça va dominar el partit en un dels camps més difícils de la categoria.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B, 2 – Manresa, 0

El duel entre el líder i el segon classificat no va decebre. Els de Víctor Sánchez van ser millors a la primera meitat, mentre que l’equip del Bàges va dominar la situació en el segon període. Els gols dels blaugranes els van fer Ella i Carmona.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC Barcelona A, 2 – Gramenet, 0

L’Infantil A va ser superior a la Gramenet en un partit en què totes les ocasions van ser per als blaugranes. La diferència de gols podria haver estat major si els blaugranes haguessin estat més concentrats i atents, segons va assegurar l’entrenador Fran Sánchez. Cristian Herrera va ser l’autor dels dos gols del partit, el primer, al principi, i el segon, a punt d’arribar al final.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Gimnàstic Manresa, 0 – FCBarcelona, 3

Important victòria dels de Sergi Domenech al camp del Manresa. Va ser un partit disputat en què es va notar la força i la major edat dels jugadors rivals. Tot i així, el Barça va fer una gran primera meitat, en què Jon va fer el primer gol i es va fallar un penal. En el segon temps els blaugranes van abaixar la intensitat del joc, però van marcar Keita i Ebwelle.

DIVISIÓ D’HONOR ALEVÍ
Sant Gabriel, 0 - FCBarcelona, 11

INFANTIL_05.jpgBrillant victòria de l’Aleví A a casa del Sant Gabriel en un partit que es preveia més complicat. A la primera part el Barça va desplegar un gran joc, i va arribar al descans amb el 0 a 6 al marcador. Al segon temps els blaugranes van seguir fent gols fins a arribar al contundent marcador de 0 a 11. Els golejadors van ser Enguene (4), Fran Álvarez, Marc Gual (2), Sebas, Àlex, Sergi Palència i Mamadou.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B, 3 - Granollers, 0

L’aleví B d’Albert Puig va jugar per primera vegada al Camp 7, i no va veure’s perjudicat per les grans dimensions del terreny de joc. Els nois de 10 anys van superar amb esforç i il•lusió un rival que tampoc estava acostumat a actuar en un camp de gespa natural. Cano, Edgar i David van ser els autors dels gols d’un partit vibrant.

LLIGA PREFERNT BENJAMÍ
FCBarcelona A, 4 – Blanes, 0

Tot i la clara victòria aconseguida pel Barça, el partit del benjamí A es va caracteritzar per la gran quantitat d’ocasions creades pels dos equips. Damià va marcar en el minut cinc de partit després d’una jugada individual. Joel Muñoz va marcar el segon mentre que Joel Solà va fer dos gols per deixar el definitiu 4-0.

LLIGA PREFERENT BENJAMÍ
Gramenet, 3 FC - Barcelona B, 1

El Benjamí B no va poder guanyar una Gramenet molt superior físicament. El gol d’Oriol en el primer minut de partit no va servir de res al Barça, ja que els de Santa Coloma van remuntar marcant dos gols a la primera part i un a la segona. Tot i ser un partit complicat, el Barça va tenir algunes oportunitats que no va saber aprofitar.
Lliga Nacional Femenina
FC Barcelona, 8 – Breda, 0
Les blaugranes van sortir al camp amb una gran motivació que els va permetre arribar amb 6 gols a favor i cap en contra a la mitja part. Al segon període, amb el partit resolt, les noies van relaxar-se i no van ser tan efectives. Marta, amb tres dianes, i Sheila, Elba, Melani, Carriba i Sandra van signar els gols.