Futbol Base

26.11.2007 11:26

Els equips inferiors no afluixen

Jaume Marcet

Els equips del planter blaugrana han fregat el ple per segona jornada consecutiva. Només la derrota del Benjamí B contra el líder de la seva categoria ha impossibilitat repetir l’èxit de la setmana anterior.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona 1 Llevant 0

Un gol de penal de Iago Falqué quan faltaven onze minuts per al final del partit va decidir un matx dominat des del principi pels nois d’Àlex Garcia. El Juvenil A blaugrana lidera en solitari la seva categoria.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 4 Sant Andreu 0

Partit complet dels nois de Rodolf Borrell. Dues accions a pilota aturada van trencar el plantejament defensiu dels andreuencs. El davanter centre Rochina, amb dues dianes, i Montoya i Arriero, amb un gol cadascú, van certificar el bon joc del juvenil B blaugrana.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A 6 – Prat 0

El Cadet A blaugrana va sortir molt concentrat i ràpidament va encarrilar el partit amb dos gols matiners. En un partit dominat totalment pel Barça, es van veure dos gols amb xuts a l’escaire: un d’Espinosa, en una jugada molt ben trenada per tot l’equip, i un de Palau, de falta directa. Espinosa va fer un altre gol, Etock un parell i Muniesa el darrer.

LLIGA PREFERENT CADET
Mercantil B 0 – FC Barcelona B 1

victor_sanchez.jpgL’equip de Víctor Sánchez ha aconseguit una patida victòria quan faltaven dos minuts per al final amb un gol d’Ernesto Cornejo. El Cadet B blaugrana ha estat molt superior al seu rival i ha disposat de diverses ocasions de perill en un terreny de joc petit i irregular.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
Granollers 0- FC Barcelona A 3

L’Infantil A segueix amb la seva ratxa imparable i va golejar el Granollers. Al primer temps, Fernando va avançar els blaugranes amb un gol de falta. A la segona part, Pol Roigé i Alberto Tavira van INFANTIL_05.jpgcertificar la victòria que referma l’equip de Fran Sánchez com a líder.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FCBarcelona 3 Veterans Cambrils 0

Domini dels de Sergi Domènech, amb bon joc i alt nivell de possessió de la pilota durant tot el partit. El Barça va posar de cara el matx al minut dotze, quan Godswill rematava un córner i feia, així, el primer gol. A la segona part, Alain va marcar dos gols molt semblants, en jugada individual i amb potent xut des de fora de l’àrea, impossible d’aturar pel porter del Cambrils.

INFANTIL_09.jpgDIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A 5 Europa 0

Els nois d’Andrés Carrasco continuen en la seva línia. Els blaugranes van golejar l’Europa en una gran primera meitat. Mamadou, amb dues dianes, va obrir el camí d’una victòria que van certificar Pepín, Palencia i Enguene.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
Tortosa 1-FC Barcelona B 4

El Tortosa ho veia molt clar als primers minuts, quan va obrir el marcador. Però els nens d’Albert Puig van reaccionar i van demostrar la seva adaptació total al futbol onze. Carles Cano va tornar a ser el golejador del partit, i va marcar 4 gols en un partit molt encertat de Franquesa.
Grans partits en categoria benjamí
El Benjamí A de Sergi Milà continua imparable. La Fundació Sanchez Llibre va rebre sis gols i només en va poder marcar un, tot i jugar a casa, a Premià de Dalt. El Benjamí B de Jordi Font va estar a punt de remuntar un 0 a 3 davant el líder de la categoria, el Gimnàstic Manresa. Al final, els del Bages només van encaixar dos gols i es van emportar els tres punts de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.