Futbol base

25.11.2007 14:40

El Barça B perd davant la Rapitenca (2-0)

El Barça B de Pep Guardiola ha perdut al difícil camp de la Rapitenca. En el segon temps, Carlos Gilabert ha marcat els dos gols locals.

El camp de la Rapitenca s’ha omplert de gom a gom per rebre el filial blaugrana. L’equip de Guardiola no ha pogut fer el seu joc combinatiu en un dels camp més difícils del grup 5 de Tercera Divisió. En un primer temps amb domini blaugrana, però sense ocasions clares de gol, Marc Crosas ha xutat una falta força perillosa.

Durant tot el partit, la Rapitenca s'ha dedicat a defensar-se i a esperar algun error blaugrana. En el minut 13 del segon temps, Carlos Gilabert ha obert el marcador en un contracop de la Rapitenca a l'aprofitar una acció desafortunada de Valiente. Enmig de la bogeria de l’afició local, el mateix Gilabert ha fet el 2 a 0 en el minut 28. El Barça B ho ha intentat durant tot el partit, però no ha tingut la sort de materialitzar cap aproximació a porteria.