Futbol Base-Barça B

17.11.2007 20:52

Gai Assulin facilita tres punts patits (1-0)

Jaume Marcet/Marc Guillén

En un partit obert i jugat amb molt de criteri futbolístic, el Barça B s'ha imposat a la Pobla Mafumet amb un gol de Gai al minut 28 del primer temps.

En l'aspecte futbolístic, el partit ha estat molt més obert que en jornades anteriors. El Barça B i la Pobla Mafumet han rivalitzat pel control de la pilota i el bon joc. En la primera meitat, el filial blaugrana ha imposat el seu ideari, mentre que, al segon període, el partit l'ha dominat el conjunt tarragoní.

Joc vistós

El futbol de la primera meitat dels nois de Guardiola ha estat, en alguns moments, una meravella. El joc de toc, ràpid i dinàmic, que intenta posar en escena el Barça B es veia afavorit per un rival que qm3d7787.jpgavançava la defensa i que també es trobava més cómode amb la possessió de la pilota abans que replegant-se en la seva àrea. D'aquesta manera han arribat les primeres ocasions per al 'B', amb xuts llunyans a càrrec de Xavi Torres i Gai.

Gol de Gai

El davanter israelià ha estat, precisament, l'autor de l'únic gol, que culminava una gran acció combinativa de l'atac blaugrana. Era el minut 28 del primer període i el xut de Gai, amb l'esquerra, no l'ha pogut aturar el porter Adrià. Després d'aquest gol, el segon equip del Barça ha viscut els seus millors moments amb constants aproximacions a la porteria visitant. Crosas i Gai han tingut el gol a tocar, però, en aquest cas, els ha faltat punteria.

Segon temps complicat

qm3d7698.jpgEl segon temps ha començat amb domini blaugrana, i Córcoles ha estat a punt de fer el 2 a 0 al rematar un llançament de córner. Però, a poc a poc, l’equip de Guardiola s’ha anat tirant enrere, i la Pobla ha fet alguna aproximació perillosa que Oier ha sabut aturar. El minut 81, Ruben ha estat expulsat per doble amonestació i ha deixat l’equip visitant amb 10 jugadors.

Debut d'Urbano

En els darrers minuts ha debutat el davanter blaugrana Urbano, que havia estat lesionat i encara no havia pogut jugar ni un minut. Ell ha estat a punt de marcar en una de les últimes jugades d’un partit amb una gran primera part blaugrana i un segon temps en què el Barça no ha tingut la pilota.