Futbol Base

12.11.2007 13:38

Jornada positiva pel planter

Les golejades i les victòries ajustades davant rivals competitius van tornar a ser el denominador comú dels partits del cap de setmana al planter. Dues de les victòries de més mèrit van ser la de l’Infantil A i la del Juvenil A.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A, 4 - Vila-real, 0

Extraordinari primer temps del Juvenil A. En mitja hora, el conjunt que dirigeix Àlex García ja havia marcat els quatre gols, obra de Gai (2), Iago i Thiago. Després de l’allau de joc, la intensitat va JUVENIL_11.jpgbaixar, coincidint amb el fet que el Barça es va quedar amb nou jugadors, a causa de les expulsions de Mario i Polaco. Tot i això, no va tenir problemes per mantenir la porteria a zero. Amb el triomf, l’equip blaugrana se situa líder.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Damm, 1 - FC Barcelona B, 1

Els de Rodolf Borrell van aconseguir un empat treballat en un partit molt igualat al camp de la Damm. Els blaugranes van controlar el partit durant la primera part. Rochina va signar el 0 a 1 en el minut 21. La pressió i la lluita de la Damm van tenir el seu premi en el gol de Kike, en el minut 12 del segon temps. Aquest és el tercer empat del Juvenil B en les últimes cinc jornades.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A, 8 - F. Sánchez Llibre, 0

El Cadet A blaugrana va reaccionar amb caràcter després de perdre la setmana passada al camp de l’Espanyol. Els de Garcia Pimienta van completar una gran actuació al llarg dels 80 minuts davant un rival impotent. Tres gols d’Espinosa, dos de Sergi Roberto i una diana de Ceballos i Rossell van definir el 8-0 final.

LLIGA PREFERENT CADET
Tortosa, 1 – FC Barcelona B, 2

INFANTIL_07.jpgEls nois de Víctor Sánchez van guanyar en un dels camps més complicats de la categoria. El Tortosa, quart classificat, va oposar resistència, però el triomf dels blaugranes els manté a la primera posició de la taula, amb 18 punts, empatats amb el segon, el Manresa.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
Espanyol, 3 - FC Barcelona, 5

Exhibició dels nois de Fran Sánchez a Sant Adrià. L’Infantil A barcelonista guanyava al descans per 0 a 4. Només la relaxació de la segona meitat va propiciar la reacció de l’Espanyol, que va DSCF0852.JPGmaquillar el resultat. Els gols del Barça van ser obra de Brian, Moussima, Gerard, Pol Calvet i Mamadou.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona, 5 – Bordeta, 0

Còmoda victòria de l’Infantil B blaugrana davant l’equip lleidatà. Els de Sergi Domènech van aprofitar un partit fàcil per assajar nous sistemes i noves tècniques de joc. El Barça, que no van patir en cap moment, va encarrilar el partit amb tres gols, a la primera part (Ebwelle, Cristian i Keita), i el va culminar a la segona, amb dos gols d’Ebwelle.

Quatre victòries més
Els alevins del Barça van saldar els seus compromisos amb victòries. L’‘A’ va golejar el Granollers per 7-0, mentre que el ‘B’ va superar el Barri Santes Creus per un ajustat 1-2. En benjamins, el Barça també va resoldre els seus compromisos. Els nois de Sergi Milà van golejar al camp del Sant Celoni (0-9), mentre que el benjamí va patir més per assegurar els tres punts davant el Mercantil (3-2).