Futbol Base-Barça B

11.11.2007 14:03

Cauen amb tres gols a pilota aturada (3-2)

Jaume Marcet/Jaume Monés

El Cassà s'ha imposat al Barça B amb tres gols a pilota aturada. Les dues dianes de Xavi Torres han estat inútils davant l'encert en l'estratègia dels locals.

El partit no ha pogut començar millor. Primer minut de partit i primer gol del filial blaugrana. Xavi Torres ha tret profit d’un embolic dins l’àrea en un córner per inaugurar el marcador. El Cassà ha trigat a entrar en el partit. La primera ocasió dels locals no ha arribat fins al minut 15, quan Urdiales ha rematat per damunt del travesser.

Reacció del Cassà

Els de Robert Vila, amb el marcador en contra, han creat les millors ocasions en accions a pilota aturada. Amb moltes ganes i empenta, els locals han començat a crear perill. Revert ha gaudit de dues oportunitats molt clares als minuts 21 i 32 . Més clara ha estat encara l’oportunitat de Manel Sánchez, que ha rematat al travesser al minut 33. Els millors moments del Cassà han tingut la seva recompensa amb el gol de l’empat. En el sisè córner dels de la Selva, Edu Urdiales ha rematat a la xarxa amb un bon cop de cap.

Segon gol de Xavi Torres

Aquest gol ha esperonat els de Guardiola, que han tornat a marcar un minut després. Una internada per l’esquerra d’Eneko ha acabat amb penal per mans d’Armengol. Xavi Torres ha transformat el penal i ha establert el marcador (1-2) amb què s’ha arribat al descans.

Dos gols que capgiren el marcador

Amb un altre córner ha arribat l’empat del Cassà. Ha estat un gran cop de cap de Xavi Masferrer el que ha tornat a equilibrar el marcador, al minut 56 de partit. El Cassà, més fort, generava més perill davant un Barça B amb problemes per circular amb velocitat la pilota. El jugador més incisiu d’aquesta segona part era Jeffren. Al minut 72 el davanter canari ha tingut la millor ocasió del ‘B’ del segon període. Quan semblava que la victòria del Barça B estava a un pas, el Cassà ha aprofitat, al minut 92, una nova acció a pilota aturada. Una pilota penjada producte d'una falta l'ha rematada, de nou amb el cap, Armengol a la xarxa. Xavi Torres ha tingut en l'acció posterior l'oportunitat d'empatar el partit, però el Cassà ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva.
LES DADES DEL PARTIT
CASSÀ 3
FC BARCELONA B 2

Cassà: Fran, Chicho, Triadú, Reyes, Vilaplana, Armengol, Sánchez (Almendros), Revert (Carlos), Serrano, Urdiales (Negre), Masferrer

FC Barcelona B: Oier, Víctor Sánchez, Botia, Valiente, Xavi Torres, Vázquez, Pedrito,Crosas( Rueda),Busquets, Abraham (Córcoles), Eneko (Jeffren).

Gols :0-1 Xavi Torres (min.1), 1-1 Urdiales (min.38), 1-2 Xavi Torres (min.39), 2-2 Masferrer (min.55), Armengol (min. 93)

Àrbitre: Medié Jiménez