Jaume Marcet/Alicia Zunzunegui

Un cap de setmana més els equips inferiors del FC Barcelona van assolir els objectius desitjats. La bona imatge i l’excel•lent joc dels conjunts del planter blaugrana van ser els aspectes més repetits en aquesta nova jornada al futbol base.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
Elx 0 FC Barcelona A 2

Primera victòria fora de casa per als nois d’Àlex García aquesta temporada. Els visitants van dominar la primera part i el primer gol va arribar d’un córner que va rematar Blasco. El segon gol va ser de Thiago. A la segona part, l’equip local va pressionar, però el Juvenil A blaugrana no va patir gaire.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
FC Barcelona B 2 Terrassa 0

A DSCF0854.JPGmb una excel.lent primera meitat, l’equip de Borrell va superar el Terrassa, un dels conjunts amb aspiracions de pujar de categoria. Fernando Arriero i Adrià Carmona van segellar un triomf merescut d’un equip que continua líder de la Lliga Nacional Juvenil.

DIVISIÓ HONOR CADET
FC Barcelona A 2 Lleida 0

Partit molt fluix resolt en dues accions d’estratègia. Marc Muniesa avançava els blaugranes als tres minuts de joc amb un cop de cap, mentre que un penal provocat pel mateix jugador el transformava en gol Pablo Navas al minut 27 del segon període. Garcia Pimienta i els seus jugadors no van acabar contents amb el rendiment de l’equip en aquest partit.

LLIGA PREFERENT CADET
Vilafranca 0 FC Barcelona B 3

Els nois de Víctor Sánchez van tornar a fer palesa la seva qualitat amb un triomf convincent al camp del Vilafranca. El Cadet de primer any blaugrana ha guanyat els quatre partits de Lliga que ha jugat.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
Sant Andreu 0 FC Barcelona 3

INFANTIL_07.jpgPoques ocasions de gol en una primera part sense gaire emoció. El primer gol el va fer Fernando de falta directa. A la segona part, de clar domini blaugrana, van marcar Bakayok i Pol Roigé.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
FC Barcelona B 3 Mollerussa 0

El Mollerussa va plantejar molts problemes a l’equip de Sergi Domènech. L’infantil B blaugrana no va poder desplegar el seu futbol habitual. Tot i això, la bona actitud dels jugadors i els gols d’Héctor, Cristian i Embelle van fer que els tres punts es quedessin a casa.

DIVISIÓ HONOR ALEVÍ
FC Barcelona A 4 Gramenet 0

Els nois d’Andrés Carrasco van resoldre amb facilitat un partit que es preveia molt més díficil per a l’Aleví A blaugrana. Els gols del primer temps de Mamadou, Ferran i Enguene van fer que el segon període fos un tràmit. El quart gol del partit el va fer Marc Gual.

LLIGA PREFERENT ALEVI
Cambrils 1 FC Barcelona B 0

El Cambrils va fer evident la superioritat física dels locals amb l’únic gol del partit. L’enfrontament va tenir poques ocasions en ambdues àrees.

LLIGA FUTBOL 7 BENJAMÍ
Europa 0 FC Barcelona A 5

Gran victòria dels blaugranes al camp de l’Europa. La primera part va destacar pel bon joc dels de Sergi Milà. Johan va marcar dos gols i Javi en va marcar un, de manera que els visitants arribaven a la mitja part guanyant per 0-3. La segona meitat va estar més igualada. Tot i així, van marcar Svein Gudjohnsen i Joel Solà.

FC Barcelona B 4 Vilanova i la Geltrú 2

Hat trick de Joel en un partit en què el Barça hauria pogut marcar encara més gols. La primera part va estar igualada, tot i que els benjamins culers van crear més ocasions. A la segona part l’equip local va millorar el seu joc i es va fer seu el partit. A part dels tres gols de Joel, també va marcar Ibou.
Derrota al derbi femení
L’equip de Xavi Llorens ha perdut per primera vegada aquesta temporada en el derbi contra l’Espanyol B. L’equip de futbol femení del FC Barcelona no va tenir el seu millor dia i va perdre davant el filial blanc-i-blau. Dos gols de Rocío van fer inútil la diana de la jugadora del Barça Yañez.