Futbol Base-Barça B

21.10.2007 19:51

Victòria de prestigi (2-3)

El Barça B ha guanyat al camp del Vilanova (2-3). Els de Guardiola han estat superiors a l’equip del Garraf i s’han imposat amb gols de Dimas, Pedrito i Botía.

En un partit molt obert i ple d’alternatives, el Barça B ha sumat una important victòria en un dels camps més complicats de la Tercera Divisió. En una acció d’estratègia el Barça B ha marcat el primer gol.

Dimas fa el primer

Només havien passat set minuts de joc quan Dimas, de cap, ha rematat a la xarxa una falta centrada per Eneko. Amb el marcador en contra, el Vilanova ha intentat portar la iniciativa del partit, però les accions més perilloses han estat del filial blaugrana. Pedrito, amb espais, ha estat el jugador més incisiu. L’ocasió més clara de la primera meitat per als locals l'ha tinguda Caballero, però l’àrbitre ha anul·lat un gol que ja celebraven els aficionats del Vilanova.

Segona part moguda

Els nois de Guardiola no s’han conformat amb l’avantatge mínim al marcador i el bon inici de la segona meitat s’ha confirmat amb un segon gol obra de Pedrito. El filial blaugrana semblava tenir-ho tot sota control, però en dues jugades aïllades el Vilanova ha empatat el partit. Una passada de Cano transformada per Ibrahim i un córner aprofitat per Caballero ha equilibrat el partit quan faltaven onze minuts per al final.

Gol salvador

Tot i la reacció dels locals, el filial blaugrana no s’ha acomplexat i ha mostrat un gran orgull per sumar una nova victòria. Després d’un gol anul·lat a Víctor Vázquez , el central murcià, Alberto Botía, ha estat determinant: ha marcat un gol d’estratègia quan faltaven tres minuts per al final. El davanter israelià Gai Assulin, de només setze anys, ha debutat a Tercera i ha tingut l’oportunitat de marcar el quart gol, però el seu xut l’ha refusat la fusta.

LES DADES DEL PARTIT
Vilanova, 2
FC Barcelona B, 3

Vilanova: Carulla, Caballero, Carles, Aleix, Alquezar, Boira, Santolalla, Ibrahim, Ávila (Pep Sentaño), Santi Triguero i Cano.

FC Barcelona B: Oier, Córcoles, Valiente, Botia, Espasandin, Xavi Torres (Rueda), Dimas, Abraham (Gai), Pedrito, Víctor Sánchez i Eneko.

Gols: 0-1, Dimas (min.7); 0-2, Pedrito (min.52); 1-2, Ibrahim (min. 72); 2-2, Caballero (min. 79); 2-3, Botia (min. 87)

Àrbitre: Diego de la Torre