Futbol Base

15.10.2007 08:50

Triplet de Iago i jornada de remuntades

Susana de Miguel/Jaume Marcet

Els tres gols del gallec Iago i les remuntades de quatre equips del planter van destacar en un cap de setmana positiu per al futbol base del Club, que només té un empat i una derrota en deu partits.

DIVISIÓ HONOR JUVENIL
FC Barcelona A 4 – Múrcia 1

JUVENIL_11.jpgGran espectacle a la Ciutat Esportiva. Els blaugranes es van imposar al Múrcia en un partit molt intens i amb moltes ocasions de gol. Polaco va obrir el marcador i Iago, que va fer un partidàs, va ser l’encarregat de decidir el partit amb 3 gols. Els d’Àlex Garcia han guanyat els tres partits de casa. L’assignatura pendent ara és guanyar fora.

LLIGA NACIONAL JUVENIL
Cornellà 2 – FC Barcelona B 2

Fins ara, l’equip de Rodolf Borell havia guanyat tots els partits per golejada. Aquesta vegada, un Cornellà molt dur no els ho va posar gens fàcil. Els blaugranes només van tenir una ocasió per marcar en tota la primera part. Tots els gols van arribar al segon període, i tots ells a pilota parada. Els golejadors van ser Riverola i Rochina, tots dos de xut de falta directa. El partit semblava controlat quan el Cornellà va empatar al final del matx.

DIVISIÓ HONOR CADET
Gramenet 0 – FC Barcelona 2

Resultat curt per a l’equip de Garcia Pimienta. Tot i que els blaugranes van ser molt superiors durant tot el partit, els gols no van arribar fins als últims 20 minuts del matx. El defensa Sergi Gómez i el migcampista Javi Espinosa van ser els autors dels gols.

LLIGA PREFERENT CADET
FC Barcelona B 7 – AEM 0

Els blaugranes van golejar el Lleida a partir del minut 27, quan Pol va obrir el marcador. A partir d’aquí, es va decantar el partit a favor dels de Víctor Sánchez. Els autors dels gols van ser Bacary (2), Ernesto (2), Edu i Ateba. 5 dels 7 gols van ser a pilota aturada.

DIVISIÓ HONOR INFANTIL
FC Barcelona 8 – Hospitalet 0

INFANTIL_01.jpgL’infantil A blaugrana va ser molt superior durant tot el partit. L’Hospitalet va lluitar al màxim però no va poder superar uns blaugranes molt intensos. Els golejadors van ser Moussima, Calvet (2), Deulofeu, Pol Roige, Miguel Angel (2) i Babunski.

LLIGA PREFERENT INFANTIL
Marianao Poblet 1 – FC Barcelona B 5

L’infantil B va guanyar el partit amb una gran remuntada després d’arribar al descans amb una derrota mínima. A la segona part van arribar els gols, de la mà del gironí Keita (2 gols) i del camerunès Alain Ebwelle (3 gols).

DIVISÓ HONOR ALEVÍ
Damm 1 – FC Barcelona 3

Els blaugranes es van imposar a la Damm en un camp de terra ben complicat. No obstant això, els de Carrasco van tenir moltes ocasions de gol que van saber aprofitar en tres xutades a porta. Mamadou, amb 2 dianes, i Enguene van ser els golejadors.

LLIGA PREFERENT ALEVÍ
FC Barcelona B 2 – Baix Segrià A 1

Primera victòria de la temporada dels alevins del FC Barcelona B. Tot i començar amb un gol en contra i amb una primera part fluixa, els blaugranes van remuntar a la segona part amb gols de Carlos i Enric.

LLIGA FUTBOL – 7 BENJAMÍ
FC Barcelona A 3 – Gramenet 1

G BENJAMI_04.jpgran victòria dels benjamins del FC Barcelona contra el Gramenet, un dels equips més potents i competitius de la categoria. El migcampista esquerrà Carles Aleñà va ser l’autor dels 3 gols blaugranes.

BENJAMÍ B
Espanyol 7 – FC Barcelona B 6

Els blaugranes van marxar al descans amb un 2 a 6 a favor. Els de Jordi Font eren molt superiors a l’Espanyol, però l’equip blanc-i-blau va remuntar el partit en només 13 minuts d’indecisions dels blaugranes. Tenint en compte que és el primer any que juguen junts, va ser un partit amb molta pressió i molts nervis, que van decantar la balança a favor dels locals. Els autors dels gols del Barça van ser Oscar, Guillem, Oriol Busquets, Sergi, Joan i Ignasi.
L'equip femení tampoc falla
Les noies de Xavi Llorens no van tenir problemes per imposar-se al camp de l'Estartit B (1-5). L'equip de futbol femení blaugrana ha guanyat els sis partits de Lliga disputats. El FC Barcelona és líder en solitari del grup tercer de la lliga nacional amb 18 punts, tres més que el Sant Gabriel i l'Europa. Fins al moment l'equip blaugrana ha marcat 22 gols i només n'ha encaixat tres.