Futbol base

12.10.2007 20:38

S’escapen dos punts del Mini (1-1)

Berta Brau

L’Igualada ha empatat amb el Barça B (1-1) en el temps afegit en un bon partit dels de Guardiola. Amb aquest resultat el filial del Barça trenca la ratxa de victòries consecutives i signa el primer empat de la temporada al Miniestadi.

El filial del FC Barcelona ha vist com l’Igualada empatava l’enfrontament en l’últim sospir del partit. Una vegada més, el conjunt de l’Anoia, que ha pujat a tercera aquesta temporada i que porta un bon inici de Lliga, ha donat la sorpresa i ha demostrat que quan cal sap reaccionar.

45 minuts blaugranes

Els de Guardiola, que acumulaven 3 victòries consecutives han sabut fer el seu joc dominant la possessió de pilota i les jugades ofensives d’una banda, i dificultant al rival la creació de jugades perilloses al llarg de la primera part. En els primers minuts el Barça ha generat força ocasions de gol i finalment, la intensitat ofensiva ha donat els seus fruits.

Guerra continua sumant

qm3d7291.jpgEl davanter del filial manté la seva ratxa golejadora. El ‘9’ blaugrana ha estat l’encarregat d’inaugurar el marcador del Barça al minut 15 de joc arrel d’una passada de Rueda. Amb aquest gol Emilio Guerra suma el seu cinquè gol en set partits. El blaugrana ha completat un gran partit essent el protagonista de nombroses jugades d’atac. Amb aquest marcador favorable al Barça s’ha arribat al descans.

Una segona part intensa

Un Igualada que semblava atordit durant el primer temps ha reaccionat a la represa i ha fet lluir a Oier Olazábal en vàries ocasions. L’equip que entrena Martí Alabedra ha augmentat la intensitat del seu joc fent que l’enfrontament agafés un to diferent. Amb un domini més equilibrat del partit, l’ambient s’ha escalfat donant pas a un joc més intens, físic i amb més faltes, fins el punt en el que el col•legiat Sánchez Aparicio ha expulsat l’entrenador del conjunt del’Anoia, Martí Alavedra.

Canvis i penal

qm3d7391.jpgEl primer canvi del conjunt blaugrana ha arribat al minut 10 de la segona part, quan ha entrat Dimas per Marc Valiente, que tenia certes molèsties. Abans del segon canvi blaugrana el col•legiat ha xiulat un penal sobre Pedrito en el minut 26 de joc. Penal que ha executat Victor Vázquez però que ha aturat Ander. Amb el marcador sense canvis s’ha produït la segona substitució que ha suposat el debut de Thiago a la tercera divisió.

Final ajustat

Un Igualada insistent al contraatac i un Barça contundent en defensa han lluitat fins l’últim moment per endur-se la victòria però una desafortunada acció defensiva ha permès que Brullet marqués el gol de l’empat en el temps de descompte. Així, en el que ha estat un partit irregular, el Barça B ha deixat escapar 2 punts del Miniestadi, fet que situa l’equip blaugrana amb 14 punts a la classificació.