Futbol Femení

07.10.2007 15:57

La victòria més treballada (2-0)

Susana De Miguel/Jaume Marcet

L’equip de futbol femení del FC Barcelona ha guanyat la cinquena jornada de lliga contra el PBB La Roca (2-0). Todó i Elba han estat les autores dels gols que han arribat al final del partit.

Les noies de Xavi Llorens continuen invictes i es mantenen al cap de la classificació després de guanyar per 2 gols a 0 al PBB La Roca. Un partit que les jugadores blaugranes han dominat, tot i que els gols no han arribat fins al minut 80 i 87 respectivament.

Amb ganes de gol

DSCF0734.JPGUna primera part caracteritzada per la motivació i l’ansietat de les jugadores per marcar el primer gol ha provocat que l’equip de Llorens, tot i tenir moltes ocasions de gol, no acabés de trobar porteria. La bona defensa de les locals no ha deixat que les jugadores del PBB La Roca, que volien imposar el seu estil de futbol basat en la lluita i l’ empenta, s’acostessin a la porteria blaugrana.

Al final, superiors

A la represa, l’equip de Llorens ha sortit molt agressiu augmentant, així, les ocasions de gol. Però tot i trepitjar més l’àrea ha continuat mancant l’encert en les rematades finals. Al minut 55 Marta ha fallat un penal . La defensa del Barça ha enviat la pilota al pal de la porteria d’Eli Ortega. El primer gol ha arribat al minut 80 després d’una bonica centrada de Paulina i una rematada de Todó. Amb aquesta diana el FC Barcelona ha pogut tranquil•litzar el ritme de joc. Elba ha estat l’encarregada de segellar la victòria blaugrana i tancar el marcador definitiu (2-0).