Futbol Base

03.10.2007 17:51

Quatre blaugranes a la nova sub 17

Àlex Sánchez, Thiago, Carles Planas i Oriol Romeu han participat en els dos primers partits de la selecció espanyola sub 17 en la primera fase del preuropeu d’aquesta categoria.

Fa poques setmanes Bojan liderava la selecció sub 17 al mundial de Corea. Aquell equip que també comptava amb els blaugranes Iago, Bolaños i David Gonzalez va acabar subcampió del món. Ara una nova generació de jugadors formen part de la selecció estatal sub17 que comença a competir per classificar-se per l’europeu de la categoria.

Quatre promeses del Barça

El porter Àlex Sanchez, el lateral esquerre Carles Planas, el pivot defensiu Oriol Romeu i el migcampista creatiu Thiago Alcántara estan concentrats aquests darrers dies a Andorra on busquen superar la primera fase de les eliminatòries previes de l’europeu sub 17.

Tots participen

Els rivals, fins al moment, no han posat les coses difícils a l’equip de Juan Santiesteban i Ginés Meléndez. San Marino va perdre el primer partit (0-6) amb dues dianes de Thiago mentre que Andorra tampoc va poder plantar cara (0-3) en un partit en el que Thiago va tornar a resultar decisiu amb una gran passada de gol a Pacheco. L’hispano-brasiler és l’únic dels jugadors del Barça que ha jugat en tots dos partits. Contra San Marino va jugar els 90 minuts de partit mentre que davant Andorra el fill de Mazinho ha jugat 50 minuts. Àlex Sanchez va ser titular en el primer partit mentre que aquest dimecres no ha jugat. Carles Planes i Oriol Romeu, en canvi, han passat de veure el partit contra San Marino des de la banqueta a jugar tots els minuts davant Andorra.

Bojan amb la sub-21

Bojan ha estat convocat per segona vegada amb la selecció espanyola sub-21. L'equip d' Iñaki Saez jugarà a Polònia el tercer partit classificatori per l'Europeu de l'any 2009 a Polònia.