Futbol Base

01.10.2007 14:14

Jornada rodona al futbol base

Jaume Marcet/Marc Guillén

Només un empat de l’Aleví B ha impossibilitat el ple de victòries dels equips del planter del Barça al cap de setmana en el que debutaven en competició oficial vuit dels onze conjunts inferiors del FC Barcelona.

Divisió d’Honor Juvenil
FC Barcelona A - 1 Castelló 0

Un gol de cap Juanan Osado al minut 16 de partit va decidir un matx molt igualat. El porter blaugrana Rubén Miño, amb grans aturades, i la movilitat i qualitat de Gai a la davantera van ser la millor notícia per a l’equip d’Àlex Garcia.

mUNDIAL_CLUBS_psv.jpgLliga Nacional Juvenil
FP Sanchez Llibre 0 - FC Barcelona B 4

Els nois de Rodolf Borrell continuen en ratxa. El juvenil B blaugrana suma 19 gols en només tres jornades. José Luis, amb dues dianes, va obrir el camí d’un triomf que van completar Adrià Carmona i Angi.

Divisió Honor Cadet
F. Figueres 0 - FC Barcelona A 4

El debut del Cadet A a la lliga va ser plàcid. L’equip de Garcia Pimienta va resoldre l’enfrontament en un marge de deu minuts. Entre el minut 30 i 40 Muniesa, Palau i Navas van marcar les diferències. Etock al segon període va signar la darrera diana del partit.

Lliga Preferent Cadet
FC Barcelona B 3 - Cubelles 0

L’ordenat sistema defensiu del Cubelles només es va poder trencar a set minuts per al final. Després del gol decisiu de Pablo Moreno, Edu i Xavi Carmona van ampliar les diferències amb dos gols just abans del final del partit.

Divisió d’Honor Infantil
FC Barcelona A 8 - 0 CE Europa

pinya.jpgL’equip de Fran Sánchez va començar la temporada amb un estat de forma espectacular. Els infantils van ser molt superiors al seu rival des del primer moment i van aconseguir una golejada gràcies a la seva constància i qualitat de totes les línies. Els gols els van marcar: Miguel Ángel, Mamadou, Hendrio, Pol Calvet i per partida doble Babunski i Moussima.

Lliga Pref. Infantil
Cubelles 1 - FC Barcelona B 4

Bon debut dels nois de Sergi Domènech. Els infantils de primer any blaugranes van ser molt superiors al Cubelles, equip que va ser derrotat amb dos gols d’Embelle i un de Pau Morer i Cristian.

Divisió Honor Aleví
F.Sánchez Llibre 0 - FC Barcelona 4

A la primera part l'equip d'Andrés Carrasco va marcar els quatre gols d'un partit dominat de principi a fi pels blaugranes. Marc Gual amb dues dianes i Adama i Enguene van desnivellar el matx.

Lliga Pref. Aleví
FC Barcelona B 1 - 1 Cubelles

albert_puig.jpgL’aleví B blaugrana va debutar a la Lliga i a futbol onze. El pas del futbol 7 (de la categoria benjamí) al futbol onze no és fàcil i l’equip blaugrana va acusar-ho en el seu debut. Cano va marcar l’únic gol del conjunt d’Albert Puig.

Els Benjamins tampoc fallen
Lliga preferent futbol 7 Benjamí
FC Barcelona A 4 – 1 Jàbac Terrassa

Els nens de 9 anys del Benjamí A van guanyar un partit amb un inici espectacular. Al minut 10 l’equip de Sergi Milà ja guanyava 3 a 0, però a partir d’aquell moment els benjamins van baixar el ritme i el partit es va igualar molt. El capità del Benjamí A, Carles Aleña, va fer un ‘hat-trick’ i l’altre gol el va fer Javi Puado.