Futbol Femení

23.09.2007 15:00

Quarta victòria consecutiva (0-4)

L’equip de futbol femení del FC Barcelona continua imparable en la seva lluita per tornar a la Superlliga. Aquest diumenge les noies de Xavi Llorens no han tingut problemes per golejar el Lleida.

Són molt superiors, i no només ho saben, sinó que ho demostren al terreny de joc. El resultat final (0-4) no fa justícia a la diferència que s’ha vist al camp entre el Lleida i el Barça. Les jugadores locals, molt voluntarioses, ho han intentat però no han pogut apropar-se a la porteria de Cristina. El Barça ha estat molt superior i ha guanyat el seu quart partit en quatre jornades de lliga.

Sentència al primer temps

L’equip blaugrana no ha deixat d’aproximar-se a l’àrea lleidetana gairabé en cada atac. El resultat inicial s’ha trencat al primer quart d’hora del partit gràcies a una bona triangulació de les blaugranes que ha transformat en gol Marta. Després de desaprofitar força oportunitats, Jessica Todó ha signat el segon gol en una rematada que no ha pogut aturar Mónica. Just abans del descans, Melanie ha marcat un gol psicológic i el 0-3 ha arribat gràcies a una magnífifica volea de la davantera blaugrana.

Segona part de control

El darrer gol del partit l’ha tornat a marcar Jessica Toddó, que ha trencat el fora de joc i s’ha plantat sola davant la portera local. Todó l’ha driblat i ha aconseguit el quart gol a porta buida. A partir d’aquí l’equip de Xavi Llorens ha tingut més ocasions per exaimplar la golejada però el resultat ja no ha variat.

La fitxa

LLEIDA, 0
FC BARCELONA, 4

LLEIDA: Mónica, Dolors, Roset, Cristinita, Meri, Mar, Pili, Bel, Rose, Ana, Andrea.

FC BARCELONA: Cristina, Pau, Vero, Sheila, Mila, Romero, Yáñez, Albita, Todó, Marta , Melanie. També han jugat Saray, Cris, Caballero i Tarriba.

GOLS: 0-1 Marta (min 15), 0-2 Todó (min 35), 0-3 Melanie (min 44) 0-4 Todó (min 48).