Futbol Base-Juvenil B

23.09.2007 18:30

Rochina lidera una nova golejada (7-0)

Jaume Marcet

Rubén Rochina ha marcat els tres primers gols de la victòria del Juvenil B del FC Barcelona davant el Gimnàstic de Tarragona. Els nois de Borrell han marcat quinze gols en només dues jornades

Fins al minut 42, el Nàstic semblava tenir-ho tot sota control. El Juvenil B blaugrana dominava la pilota, però amb accions poc trascendents. Les ocasions eren escases i semblava que els de Tarragona podrien arribar al descans amb un sorprenent empat sense gols.

La inspiració del davanter centre

Però tot ha canviat a tres minuts per al final del primer temps, el central Terrón ha enviat una passada llarga des de la defensa que Rochina, sense que la pilota botés, ha rematat a la xarxa estirant la cama amb un moviment plàstic espectacular. Un golàs, que a més,  ha estat el preludi de la segona diana obra també de Rochina només un minut més tard. En aquest cas el valencià ha retallat i ha superat el porter Sergio amb un xut col·locat.

Segona part fàcil

En el minut 50 de partit, el Nàstic s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió del lateral dret Ortiz. El Juvenil B blaugrana, amb el marcador molt favorable, no ha tingut problemes per controlar a plaer el partit i ampliar la renda sense gaire esforç. Rochina, en aquest cas amb la cama dreta, ha culminat en el minut 56 la seva gran actuació personal amb un triplet que obria el camí a la golejada. José Luis amb l’ajuda d’un defensa, Martí de cap, l’extrem Luis, oportú, i una gran mitjavolta d’Angi han situat el set a zero final en el marcador.

Quinze gols en dues jornades

L’equip de Rodolf Borrell no ha pogut començar la temporada millor. Després de debutar amb una golejada d’escàndol al camp de l’Horta, aquest diumenge ha mantingut aquest nivell d’eficàcia davant el Nàstic.
La fitxa

FC BARCELONA B, 7
GIMNÀSTIC, 0

FC BARCELONA B: Àlex, Montoya, Pere, Terrón, Valle, Oriol Romeu, Ilie, Martí, José Luis, Rochina, Carmona. També han jugat Bartra, Arriero, Luis i Angi.

GIMNÀSTIC:  Sergio, Ortiz, Dennís, Dani, Cristian, Barrufet, Perroni, Serra, Gomez, Victor, Roger. També han jugat Loren, Edu, Bueno i Hidalgo.

GOLS: 1-0 Rochina (min 42), 2-0 Rochina (min 43), 3-0 Rochina (min 55), 4-0 José Luis (min 59), 5-0 Martí (min 69), 6-0 Luis (min 76) 7-0 Angi (min 88).