Futbol Base - Barça B

22.09.2007 21:00

Dos golassos i tres punts més (3-2)

Jaume Marcet

El Barça B ha guanyat el segon partit al Miniestadi, davant el Blanes. Dimas i dos grans gols de Vázquez i Abraham han desnivellat un enfrontament obert gràcies al joc d’estratègia dels visitants.

Després d’un primer quart d’hora de tempteig, amb un parell d’aproximacions d’Eneko i Abraham, el partit ha explotat en pocs minuts.

Tres gols en nou minuts

El primer gol de l’enfrontament ha arribat a pilota aturada. Una falta lateral servida per Víctor Vázquez l’ha pentinada a la xarxa Dimas. La rematada del migcampista colomenc al minut quinze ha FCB-Blanes.jpgprovocat els millors moments de futbol del filial.

Set minuts més tard, Vázquez ha enganyat amb un gran moviment el porter Ivan i ha enviat a la xarxa un xut que en principi semblava que era fàcil d’aturar (2-0). Quan semblava tot a favor per als homes de Guardiola, el Blanes ha reaccionat amb un gol de Cristian. El migcampista del Blanes s’ha aprofitat dels espais que han deixat els defenses del B per rematar de cap en planxa.

Control i golàs d’Abraham

Els darrers minuts del primer temps han estat controlats a plaer pel Barça B, que no ha deixat mai de dominar la pilota. Abraham, a dos minuts pel final de la represa, ha avisat de les seves habilitats amb un xut llunyà. Al minut 55, el mateix Abraham ha dibuixat la jugada més espectacular de la tarda: ha aixecat el cap, ha vist el porter avançat i s’ha inventat un xut des del mig del camp amb final exitós. Un golàs que ha sorprès als aficionats del Mini per la seva bellesa. Però, com en el primer temps, el Blanes s’ha aprofitat del relaxament blaugrana per no perdre pistonada en el partit. Amb un xut de falta, Suárez ha marcat el segon gol dels visitants al minut 58.

Canvi de sistema

WEB_16.jpgPep Guardiola ha canviat l’esquema inicial (3-4-3) pel tradicional dibuix tàctic (4-3-3). Rueda, que ha substituit Guerra, ha reforçat el mig del camp i Xavi Torres ha passat de pivot a central. En l'última mitja hora del partit, el control del joc del Barça B i els xuts llunyans d’Abraham han estat la nota més destacable de l’enfrontament.