FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Cadet B

21.09.2007 15:21

Arrenca la primera fase de la Premier Cup

Jaume Marcet


El FC Barcelona, campió de la fase mundial de la M.U. Premier Cup, es juga aquest dissabte a Vilanova la possibilitat de reeditar aquest títol. El primer pas per aconseguir-ho passa per guanyar la fase catalana d’aquesta competició.


És el torneig de futbol base amb més representació a tot el món. Per arribar a la fase final, que el Barça ha guanyat en dues ocasions (l’any 1999 i l’agost passat a Manchester), s’ha de superar una fase regional i després una altra estatal. Barça i Espanyol són, en principi, els grans favorits per classificar-se aquest dissabte a Vilanova per a la fase següent, que aquesta temporada es tornarà a disputar a terres eivissenques.

Començar de zero

Víctor Sánchez, artífex de l’ èxit de la temporada passada, quan el cadet B va guanyar la lliga preferent cadet i les tres fases de la M.U. Premier Cup, creu que “el que vam aconseguir ja és passat, ara CB_Victor_S_a_Old_Traff.jpghem de començar de zero, som un equip nou, rivals diferents, tot comença”. La base de l’equip que la temporada passada va ser campió de la divisió d’honor infantil ha pujat en bloc a un cadet B que s’ha reforçat amb el migcampista Maikel i el davanter Pablo. També formen part de la plantilla dos jugadors que tornen a la disciplina blaugrana després d’un any de no ser-hi. Són Roger i Pol, que tindran una segona oportunitat al planter del Barça. 
     

 
Celebració del Cadet B a Manchester, el passat mes d'agost
Celebració del Cadet B a Manchester, el passat mes d'agost
Els partits a Vilanova
Aquest és l’horari dels partits que pot jugar el FC Barcelona a Vilanova en la fase regional de la Nike Premier Cup:

9:35 h Tortosa-FC Barcelona

11:55 h FC Barcelona-AEM

16:00 h Quarts

17:30 h Semifinals

19:30 h Final

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana