FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

21.09.2007 15:14

Tots disponibles per guanyar el Blanes

Jaume Marcet


El Barça B afronta el partit davant el Blanes d’aquest dissabte sense baixes per lesions ni sancions. Per primera vegada, Guardiola podrà escollir l’onze inicial entre els 22 jugadors que formen la plantilla del filial.


Assegurar els punts de casa és una de les claus que pot permetre al Barça B mantenir-se durant tota la temporada en les primeres posicions de la classificació de Tercera Divisió.

El Mini ha de ser un fortí

Tito Vilanova ha destacat a Barça TV que “des del principi de temporada som conscients que al Mini no es poden escapar punts, a casa tenim totes les condicions per jugar bé i poder imposar el entreno100907.jpgnostre futbol”. El segon entrenador blaugrana no es preocupa per la tàctica que pugui emprar el Blanes: “De vegades observem els rivals i quan s’enfronten a nosaltres canvien el seu plantejament i es tanquen més al darrera”. Tito Vilanova conclou que “tots els partits són molt difícils perquè som l’equip referent d’aquesta lliga, tothom vol guanyar-nos”.

Jeffrey, novetat

El central Jeffrey Hoogervorst és l’últim jugador del filial que s’ha incorporat amb normalitat als entrenaments del Barça B. L’holandès no va començar amb bon peu la temporada, ja que va arrosegar unes molèsties musculars des del primer dia de feina. Amb l’alta de Jeffrey, l’ infermeria del filial es buida per primera vegada en tota la temporada. Guardiola no descartarà fins dues hores abans del partit sis jugadors de la convocatòria final, per comptar amb onze titulars i cinc jugadors més a la banqueta.

Tots disponibles per guanyar el Blanes
El Blanes, en forma
El rival d’aquesta quarta jornada a la Tercera Divisió, el Blanes, ha començat la temporada en forma. L’equip que entrena García Escribano va empatar en el debut a la lliga al camp del Manresa (1-1). Després, ha guanyat al seu camp dos partits consecutius, primer davant el Castelldefels (2-1) i en la darrera jornada davant el Mataró (2-1). El Blanes és quart a la lliga amb set punts.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana