FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

18.09.2007 13:45

Guardiola: “Hem de córrer igual o més que els rivals”

Jaume Marcet


Josep Guardiola treballa per mentalitzar la seva plantilla en la necessitat de donar més del 100 % en tots els partits. L’exemple de la darrera jornada ha de servir perquè el grau d’agressivitat del filial sigui cada partit més gran.


És una exigència de mínims. Guardiola està convençut de que la qualitat de la plantilla és bona, però per superar totes les dificultats que plantegen els equips de la Tercera Divisió cal anar a per totes. El tècnic blaugrana ho té clar: “Córrer igual o més que els rivals és l’única exigència que faig als meus jugadors, davant el Manresa el rival ens ha superat en aquest aspecte i això ho hem de corregir”.

Procès llarg

guardiola_banqueta.jpgLa derrota al Nou Congost no va variar el plantejament que Guardiola fa d’aquesta temporada “abans de perdre aquest partit era conscient que aquest any serà dur i difícil, és un procés que ja sabíem, no ens pensàvem que tot fos senzill, els nostres partits sempre seran el màxim per a l’equip rival. Jugar contra el Barça per a ells serà el partit de l’any”. És per això que Guardiola demana atenció als seus jugadors. El de Santpedor creu que “si no estem preparats mentalment ens costarà.”


Guardiola: “Hem de córrer igual o més que els rivals”
Experiències en positiu

En tres jornades, el Barça B ha sumat quatre punts amb un triomf, un empat i una altra derrota. Guardiola creu que l’equip creixerà en la mesura que visqui en carn pròpia les errades. L‘entrenador blaugrana és conscient que tot i que el cos tècnic pot incidir en evitar caure en alguns paranys com els gols encaixats en l’estratègia “les coses s’han de viure per saber-ho, si no es viuen és difícil, ja els hi pots comentar. Les coses s’han de patir”. Tot i això Guardiola no perd l’optimisme: “Segur que ho farem bé i farem un bon any”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana