Futbol femení

16.09.2007 14:00

Les noies continuen invictes (3-1)

Berta Brau

L’equip de futbol femení del Barça segueix sense conèixer la derrota en Lliga després d’imposar-se aquest diumenge al Sant Gabriel (3-1) en un partit que s’ha decidit a la segona part.

Les noies de Xavi Llorens continuen invictes i es mantenen el lloc més alt de la taula després de guanyar àmpliament al Sant Gabriel. El partit ha tingut dues parts molt diferenciades. Mentre els primers 45 minuts de joc han estat molt igualats i protagonitzats per la lluita de les jugadores en totes les línies, la segona part s’ha caracteritzat per un clar domini blaugrana.

Igualtat per començar

En aquesta primera part hi ha hagut poques ocasions de gol, pràcticament només les dels gols que han pujat al marcador. El Sant Gabriel s’ha avançat en el marcador per una errada defensiva de l’equip blaugrana amb un gol de Cristina però el Barça ha reaccionat molt ràpidament i tan sols un minut més tard Albita marcava el gol de l’empat.

Un Barça clarament superior

A la represa, l’equip de Llorens ha canviat el joc, fet que ha tergiversat la situació fent que les blaugranes superessin àmpliament les rivals. El Barça ha tingut cinc ocasions de gol i n’ha marcat dues en aquest segon temps. Sandra amb dos gols ha estat l’encarregada de segellar la victòria blaugrana i tancar el marcador definitiu (3-1).
La fitxa

FC BARCELONA, 3
SANT GABRIEL, 1

FC Barcelona:
Marina, Pau, Clara, Ani, Sheila (Vila, min 56), Vero, Zaida (Sarai, min 70), Albita (Todó, min 45), Cris, Marta, Elba (Sandra, min 22).

Sant Gabriel: Vero, Maria Dolors, Nuria, Olga, Mercedes, Soselin (Mariona, min 87), Cristina, Patri, Tayuela, Noelia (Angela, min 72), Adoración.

Gols: 0-1 Cristina (min 40), 1-1 Albita (min 41), 2-1 Sandra (min 74) 3-1 Sandra (min 80).