Futbol Base-Juvenil A

16.09.2007 13:47

Primers tres punts amb bon futbol (4-0)

Marc Guillén/Jaume Marcet

El Juvenil A del FC Barcelona ha guanyat el primer partit de Lliga jugat a casa. Els nois d’Àlex Garcia s’han imposat amb comoditat al Cracks amb gols de Pons, Gai, Yepes i David González.

Estaven molt motivats per rentar la imatge dels darrers minuts en el debut a la Lliga al camp de l’Alacant I el Cracks ha pagat els plats trencats.

Superioritat dels nois d’Àlex Garcia

qm3d9922.jpgEl conjunt valencià s’ha tancat amb molts jugadors a la seva àrea però la movilitat del mig del camp i la davantera blaugrana ha fet estralls en l’equip visitant. El primer gol s’ha fet esperar. El domini del Barça feia preveure una primera diana ràpida però aquesta ha arribat en el minut 26. El mig centre Fontàs ha vist molt bé l’espai i ha enviat una gran passada a Pons que ha trencat el fora de joc i tot sol, ha superat al porter Nacho amb un xut colocadíssim.

A partir d’aquest moment les ocasions han estat cada vegada més clares, arran d’un corner el FC Barcelona ha estat a punt de marcar però la pilota l’ha refusat el pal. En el minut 34, una gran combinació entre Pons i Gai ha suposat el 2-0. El gol l’ha signat l’atacant israelià que ha jugat durant bona part del partit de davanter centre tot i que amb constants canvis de posició amb Walter i Pons.

Segona part de tràmit

Amb el partit resolt, el ritme ha baixat en el segon període. Els blaugranes han continuat sent els dominadors de la pilota però les ocasions han estat més aïllades. Una jugada individual de gran qualitat de Gai i un xut al travesser de Fontàs han estat les úniques opcions ofensives del Juvenil A fins que Yepes amb una centrada-xut ha marcat el tercer gol en el minut 72. Yepes, que ha entrat a la segona meitat ha estat molt actiu i ha pogut marcar un altre gol però el porter visitant Nacho ha aturat un penal que havia llençat el mateix davanter andalús. David González, que debutava després de la seva participació en el Mundial sub-17, només ha necessitat sis minuts per marcar el quart gol. La passada d’aquesta diana, que ha arribat a nou minuts pel final, ha anat a càrrec de Thiago.

La fitxa

FC BARCELONA A, 4
CRACKS, 0

FC Barcelona A: Masip, Montoya, Bolaños, Mario, Rubén, Fontàs, Thiago, Polaco, Walter, Gai, Pons. També han jugat Yepes, Antonio Osado, Jonathan.

Cracks: Nacho, Antonio , Garrido, Jesús, Matías, Alberto, Tobías, Mari, Aaron, Aliaga, Rodrigo, Rubén. També han jugat Héctor, Jorge.

Gols: 1-0 Pons (min 26); 2-0 Gai (min 34); 3-0 Yepes (min 72); 4-0 David González (min 81).

Àrbitre: Francisco Oliva