Futbol Base- Juvenil B

16.09.2007 17:28

Debut espectacular (0-8)

Jaume Marcet

El Juvenil B del FC Barcelona ha debutat a la lliga amb una golejada d’escàndol. Els nois de Rodolf Borrell no han donat opció a l’Horta, equip que ha rebut vuit gols dels juvenils blaugranes.

S’esperava un debut a la lliga nacional dur i treballat pel Barça però els nois de Rodolf Borrell han començat la temporada d’una manera espectacular. L’Horta, que ha pujat aquesta temporada de la lliga preferent juvenil, ha jugat amb l’equip molt tancat al darrera, però els dos primers gols del Barça han deixat als locals sense capacitat per plantar cara.

Rochina marca diferències

El davanter valencià Rubén Rochina ha iniciat el camí de la golejada al minut tretze de partit amb una diana espectacular, el ‘9’ blaugrana s’ha desfet d’un defensa i ha enviat el seu xut llunyà a DSC_3673.JPGl’escaire de la porteria hortenca. Rochina ha marcat també el segon gol, en aquest cas Vallès i Carmona han combinat per la banda esquerre i la centrada de l’extrem l’ha rematada a la xarxa Rochina amb un esplèndid cop de cap. Era el minut 23 i tot i que el juvenil B ha tingut més ocasions, el partit ha arribat amb el 0-2 al descans.

Efectivitat màxima al segon temps

L’eficiència ofensiva de l’equip de Borrell s’ha fet encara més evident al segon període. Els gols han caigut amb una facilitat increible. Al minut 13 de la segona DSC_3631.JPGpart Martí marcava el tercer amb una gran mitjavolta. Només deu minuts més tard Carmona tornava a superar el porter Deye amb una gran definició. La confiança en l’equip blaugrana era tan gran que tots s’atrevien a xutar. Enric Vallès i Quimet marcaven gairabé de manera consecutiva. Arriero amb dues dianes més ha establert el definitiu 8-0 final.