Futbol femení

11.09.2007 17:40

La diferència de categoria, clau (0-3)

L'equip femení del Barça s'ha proclamat subcampió de la Copa Catalunya, al caure per 0-3 davant l'Espanyol. Les blanc-i-blaves van fer notar la seva superioritat des del començament de l'enfrontament, amb un primer gol en el minut 4 de partit.

L'equip dirigit per Xavi Llorens no ha pogut superar l'Espanyol a la final de la Copa Catalunya. Les blaugranes han lluitat fins a l'últim moment però les d'Emilio Montiagut han aprofitat la diferència de categoria (Primera Nacional- Segona Nacional) per marcar les diferències.

Minut 4, primer gol

En el minut 4 de la primera part, Noemí ha obert el marcador amb un llançament directe des de fora de l'àrea. Amb aquest gol les blaugranes s'han enfonsat i quinze minuts després les blanc-i-blaves han marcat el seu segon gol. Aquesta vegada ha estat M.Cubi la que ha fet el gol després d'una bona jugada de la seva companya Adriana. Amb dos gols en contra, les barcelonistes se n'han anat al descans.

Un penal sentència el partit

Al cap de deu minuts de començar la segona meitat, un penal sobre Adriana ha sentenciat l'enfrontament. Ha estat en aquests quaranta minuts quan les blaugranes han creat les millors ocasions del partit, però ni Zaida, sola davant de la porteria, ni Romero han aconseguit superar la barrera espanyolista.