Futbol femení

09.09.2007 16:45

Les noies de Xavi Llorens, en forma (1-3)

Jaume Marcet

L’equip de futbol femení del FC Barcelona ha guanyat el segon partit de lliga al camp del Collerenc. Romero, Zaida i Jessica han estat les autores dels gols.

El Barça ha estat molt superior des de l’inici del partit. Les noies que entrena Xavi Llorens han començat la temporada molt motivades i de moment encara no coneixen la derrota.

Poc premi

En una bonica triangulació ofensiva Romero ha marcat el primer gol per a les blaugranes. Amb aquesta diana el FC barcelona ha pogut tranquilitzar el ritme de joc. Les mallorquines volien imposar el seu estil de futbol basat en la lluita i empenta, però l’equip blaugrana no ha perdut en cap moment el control de la situació. Als darrers minuts del primer període el Barça ha pogut ampliar el marcador amb tres o quatre ocasions clares de gol.

Empat i reacció blaugrana

Un gol d’estratègia del Collerenc, obra de Cristina ha igualat el matx al minut 55 però les blaugranes no s’han deixat sorprendre i l’esforç de l’equip de Xavi Llorens ha tingut el seu merescut premi als darrers minuts del partit. Zaida i Jessica han signat dues dianes que feien justícia al millor joc visitant.

La fitxa

COLLERENC, 1
FC BARCELONA, 3

Collerenc: Andrea, Ana, Laura, Noe, Maria Antonia, Eli, Patri (Sebas), González, Tània, Raquel (Cristina), Vidal.

FC Barcelona: Cristina, Vero, Pau, Ani, Lara, Sheila, Sandra, Romero, Albita (Melanie), Marta (Cris), Yáñez (Marta).

Gols: 0-1 Romero (min.21); 1-1 Cristina (min.55); 1-2 Zaida (min.82); 1-3 Jessica (min.90).