FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

08.09.2007 15:43

El Barça B, a Barça TV

www.fcbarcelona.cat


Barça TV aposta per les retransmissions dels equips del futbol base, i d’una manera molt especial del Barça B.


Així, s’oferiran en directe tots els partits que el segon equip del FC Barcelona jugui al Miniestadi, mentre que els partits que es juguin fora de casa es podran veure en diferit.

La televisió oficial del FC Barcelona, Barça TV, continua apostant per oferir les retransmissions dels partits més destacats del futbol base del club. Aquesta temporada Barça TV torna a donar un pas endavant per millorar les seves retransmissions i ha ampliat el seu equip tècnic per tal d’oferir en les millors condicions els partits del Barça B i de la resta de conjunts del planter. Un equip especial de deu professionals vetllarà per la realització i locució dels partits que disputi l’equip de Josep Guardiola. El periodista Jaume Marcet, especialista en futbol base, farà les narracions en català dels partits, mentre que Jaume Monés serà el narrador dels partits en castellà.

Més càmeres i repeticions 

jose_luis.jpgEl dispositiu de la temporada anterior, que oferia puntualment els partits del filial, s’amplia també a nivell tècnic. La realització de la imatge s’amplia amb tres càmeres que no es perdran cap detall de les evolucions dels futurs cracs blaugranes. Els gols i les jugades més intererssants es podran veure amb repeticions que permetin gaudir de l’espectacle.

Especial atenció pel Barça B

A més d’oferir en directe els partits del Mini, cada dilluns, a dos quarts de sis de la tarda, Barça TV oferirà una primera emissió en diferit dels partits del B de fora casa amb la mateixa exigència i dispositiu tècnic. D’aquesta manera la cobertura de les retransmissions del filial s’amplia als desplaçaments de l’equip de Guardiola.


El Barça B, a Barça TV
Retransmissions en totes les categories
A banda del Barça B, la resta d’equips del futbol base del Barça rebran també un àmplia cobertura de Barça TV. Cada setmana oferirem els millors partits que es juguin a la Ciutat Esportiva amb el mateix equip i la mateixa cobertura tècnica que en els partits del B.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana