FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

06.09.2007 11:28

Les proves d’accés per a la FCB Escola, dissabte

Berta Brau


Aquest dissabte, els camps annexos al Miniestadi acolliran les proves per als nens i nenes, nascuts entre els anys 1996 i 2001, que vulguin formar part de la FCB Escola per a la temporada 2007/08.


Per cinquena temporada consecutiva, la FCB Escola convoca proves per incorporar nous futbolistes. En aquest cas, serà aquest dissabte, de 10 a 12 del matí, als camps annexos al Miniestadi.

Per poder participar-hi és preferible inscriure’s prèviament trucant al 93 4963671, entre les 17 i les 20 hores. Els nens i nenes que no s’hagin pogut inscriure seran igualment acceptats quan es presentin a les instal•lacions. Aquestes proves d’accés consistiran en un escalfament col•lectiu i diferents partidets, a partir dels quals se seleccionaran els nens que s’incorporaran a l’escola de futbol del Barça.

La FCB Escola, que no s'ha de confondre amb el futbol base del club, és un centre de formació integrada per nens d’entre 5 i 12 anys, centrat principalment en la tasca esportiva, però que no descuida la tasca humana ni el control dels estudis dels nens que hi pertanyen.
Les proves d’accés per a la FCB Escola, dissabte

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana