Futbol Femení

02.09.2007 14:11

Les noies comencen amb una golejada (4-0)

El debut de l’equip femení de futbol a la lliga nacional no va poder ser més profitós. Les nois de Xavi Llorens van golejar al Son Cotoner al debut de l’equip en aquesta categoria..

Era el primer pas per afrontar el retorn a la superlliga i es va donar amb fermesa. L’equip de Xavi Llorens s’ha dissenyat per lluitar per tornar a pujar de categoria i és per això que les noies blaugranes estan decidides a anar a per totes des del primer minut de cada enfrontament.

Gol clau

Tot i surtir amb grans dosis de concentració i ilusió per inaugurar el marcador, el primer gol no va arribar fins al minut 37. Cristina superava la portera visitant amb un bonic globos. Aquest gol trencava el sistema defensiu del conjunt mallorquí, que s’havia mostrat fins llavors físicament a un gran nivell.

Segona part plàcida

Amb el marcador a favor, l’equip femení del Barça va poder jugar amb més espais i la superioritat en el joc es va poder reflexar en el resultat. Sandra, Marta i Elba van signar els altres tres gols que definien les diferències entre ambdós equips.

FC Barcelona 4 Son Cotoner 0
Son Cotoner: Cano, Garrido Fernández, Garrido (Aintzane) , Mendoza, Baldez (Terrón), Sanz , García, Soledad, Cáceres, Muñoz

FC Barcelona: Laura, Paulina, Vero, Ani, Silvia, Esther (Cynthia), Sandra, Cristina (Clara), Marta, Zaida (Marta)

Gols:  1-0 Cristina Macho min. 37 ; 2-0 Sandra Jimenez min. 64 ; 3-0 Marta Yañez min. 80; 4-0 Elba Unzue m 84