FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Barça B

03.09.2007 13:54

Guardiola: "Estic content, però hem de millorar"

Jaume Marcet


El tècnic Pep Guardiola destaca l’esperit de lluita i l’actitud dels seus jugadors en el primer partit de Lliga, però creu que s’ha de millorar el joc per aconseguir els resultats desitjats.


Després de l'empat a Premià (0-0), Pep Guardiola és conscient que la temporada acaba de començar i que encara no pot demanar del seu equip grans exhibicions: “En la pretemporada hem perdut davant equips d’inferior categoria perquè encara estavem de rodatge, estem en l’inici d’un procés llarg i ara no seria lògic que tot ens sortís bé.”

Exigència mínima

En aquest procés de treball i millora diària Guardiola només té una exigència bàsica, segons va explicar després del partit: “Hem de lluitar i córrer, no podem limitar-nos a tocar bé la pilota però alhora mostrar-nos com un equip tou o sense sang”. Aquestes premisses s’estan acomplint des del primer dia, però Guardiola no es cansa d’insistir: “No tinc res a oposar a l’esforç i el treball dels meus jugadors, estic encantat amb la seva predisposició i feina al camp.”

Coses a millorar

La temporada serà llarga i per aconseguir arribar en condicions òptimes al mes de maig per lluitar per l’ascens encara s’han de millorar moltes coses. Després de l’empat al camp del Ricoh Premià, Guardiola incidia en alguns aspectes tàctics per perfeccionar: “De tant en tant hem de mantenir la possessió de la pilota amb sis o set tocs consecutius; d’aquesta manera controlarem millor el partit i estarem millor situats en defensa, però en camps com el de Premià on la pilota botava com un conill és difícil aconseguir-ho”.Guardiola: “Estic content, però hem de millorar“
Jugadors, exigents
Els jugadors del Barça B mantenen el mateix to que el seu entrenador. La sensació després del debut és agredolça. “No està malament empatar fora de casa, tot i que voliem guanyar”, reconeix Rueda. Guerra, l’últim reforç del filial, expert en jugar a la Tercera Divisió, assegura: “No és gens fàcil guanyar en aquests camps, són estrets, la gespa no està bé. Fora de casa hem d’esgarrapar punts i assegurar les victòries al Mini”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana