Futbol Base-Juvenil B

31.08.2007 15:36

Triomf a Premià (0-3)

Jaume Marcet

El Juvenil B del FC Barcelona ha entrat en la darrera fase de la pretemporada en un bon estat de forma. El darrer amistós jugat aquest dijous al camp del Premià va finalitzar amb una victòria convincent.

Després d’haver quedat eliminats del Mundial sub-17, els nois del Juvenil B blaugrana van recuperar el seu millor futbol a Premià. L’equip de Rodolf Borrell va mostrar un futbol ràpid i fluid des del primer instant, tot i que no van poder inaugurar el marcador fins poc després de l’inici del segon temps..

Bon joc per les bandes

El bon joc per les bandes va ser clau per desequilibrar el sistema defensiu del Premià. En el primer gol, el central Terrón fa una passada llarga per l’extrem Quimet, el qual envia una precisa passada frame_04.jpgque no desaprofita Fernando Arriero. Després d’arribar al temps de descans amb el marcador inicialt, els blaugranes van posar la directa. El primer gol arribava al minut 2 de la represa i el 0-2 al minut 58 de partit, un gol fabricat de nou gràcies a un magnífic joc exterior. Carles Planas s’endinsa fins a la línea de fons i envia una passada a Rubén Rochina, que el valencià remata a la xarxa. El darrer gol és una demostració encara més evident de la facilitat dels blaugranes per desequilibrar pels costats. El lateral dret Martín Montoya s’inventa una gran jugada per la seva banda i qui arriba a la rematada de la seva centrada és l’altre lateral, Cristian Valle, que amb la col•laboració d’un defensor marca el tercer gol.

Conclusions positives

Tres gols, seguertat defensiva i control total del partit. Les conclusions, després del triomf al camp del Premià no podien ser millors. Per l’entrenador, Rodolf Borrell, “anem de menys a més, hem donat un pas més de cara a l’inici de la temporada. Hem mostrat una evolució positiva comparat amb el darrer partit”. El porter Diego fins i tot s’ha atrevit a més: “Crec que hem completat el millor partit de la pretemporada, portem més partits i es nota, les línies estan més juntes, toquem millor, és per estar-ne contents.”

Inici de lliga al camp de l’Horta
El Juvenil B blaugrana debutarà a la Lliga el proper dia 16 de setembre. L’equip de Borrell jugarà el primer partit de la Lliga nacional juvenil al camp municipal Feliu i Codina contra l’Horta.