FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base - Barça B

31.08.2007 12:00

Diumenge és dia d’estrenes

Míriam Nadal


El Barça B inicia diumenge que ve contra el Ricoh Premià la temporada 2007/08 a Tercera amb una renovació total: a la banqueta i a la plantilla.


El nou Barça B –un equip remodelat des de la banqueta als rostres de la plantilla– s’estrena diumenge a les dotze del migdia al camp del Ricoh Premià. S’estrena categoria, s’estrena entrenador i s’estrena plantilla. S’aixeca així el teló de la temporada 2007/08 per al filial a Tercera Divisió. Un flamant Barça B que presenta moltes novetats, i la principal s’asseu a la banqueta.

PEP_OK.JPGPep Guardiola s’ha convertit aquest estiu en el substitut d’un ‘veterà’ en la direcció d’equips filials com és Quique Costas, mentre que l’exmigcentre organitzador del Dream Team és l’encarregat de tornar el filial – al més aviat possible – a Segona B. Una tasca gens fàcil, tenint en compte les dificultats de la categoria: camps de dimensions més reduïdes i enfrontaments amb equips que intentaran que el rival no construeixi joc. I el Barça B és dels equips que vol jugar la pilota, dominar-la i desplegar joc ofensiu i atractiu.

Canvi de cares

qm3d0569.jpgDels futbolistes que constituïen el Barça B de la temporada passada, per ara, només en continuen sis. És el cas dels defenses Marc Valiente i Jeffrey Hoogervoost, els migcentres Crosas i Dimas i dels davanters Víctor Vázquez i Jeffren. Set fitxatges (Córcoles, Torres, Espasandín, Abraham, Guerra, Eneko i Oier), cinc incorporacions del Barça C i cinc juvenils que han participat activament en la preparació d’estiu, són els peons de què disposa el de Santpedor per alinear aquesta temporada.

Dels vuit partits que ha disputat, el Barça B n’ha guanyat cinc i n’ha perdut tres, números a tenir en compte en un bloc que s’ha d’adaptar i que ha de seguir les consignes d’un nou equip tècnic. S’estan coneixent, i Guardiola està perfilant l’onze que sortirà diumenge al Maresme. Per tant, aquest cap de setmana serà de primeres sensacions per al filial en una nova categoria.
Diumenge és dia d’estrenes
Recuperant efectius
De mica en mica, Guardiola va disposant de gairebé la totalitat de la plantilla per a l’estrena de diumenge contra el Premià. Així, ara resten a l’infermeria blaugrana tres futbolistes. Busquets, amb una fisura en el peroné, Jeffrey, amb problemes de pubis, i Abraham, per una elongació, són els únics futbolistes que no poden exercitar-se amb el grup.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana