FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

28.08.2007 17:17

Comença la pretemporada per a cinc equips del planter

Jaume Marcet


Els dos infantils i cadets del FC Barcelona, així com l’Aleví A blaugrana ja s’entrenen a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquests equips començaran a disputar aquest cap de setmana els primers amistosos de la pretemporada.


No han començat encara el curs escolar, però ja han acabat les vacances per iniciar els entrenaments. La majoria dels equips del futbol base blaugrana estan en marxa des d’aquest dilluns a la tarda. La Ciutat Esportiva Joan Gamper, que fins ara només acollia les sessions preparatòries del Barça B i els dos equips juvenils, tindrà ara més activitat.

Ganes de tornar

Les ganes de retrobar-se amb els companys i tècnics marquen aquest inici de pretemporada. L’entrenador de l’Infantil A Fran Sánchez explica a Barça TV que “segurament els nens no han deixat de victor_sanchez_entrenant.jpgjugar a futbol durant tot l’estiu, perquè és el que més els agrada, però tots estaven amb moltes ganes de reincorporar-se”. García Pimienta, màxim responsable del Cadet A, afegeix: “Nosaltres els entrenadors també teníem ganes d’acabar les vacances, després de dos mesos de descans. Estic impacient per començar la temporada i repetir els èxits de la primavera passada.”

Pocs retocs

El bon funcionament de la majoria dels equips inferiors del FC Barcelona al llarg de la temporada passada ha provocat que el club aposti per la continuïtat dels entrenadors i els blocs en les diferents categories. Des del Juvenil A i fins al Benjamí B continuen tots els tècnics, i pel que fa a les plantilles, com cada temporada s’ha intentat reforçar-les, però mantenint la base dels equips de l’anterior campanya. L’entrenador del Cadet B Víctor Sánchez explica que “en la majoria d’equips hi ha hagut un màxim de tres o quatre fitxatges, i això vol dir que s’està fent una bona feina de captació de jugadors”. Per a l’entrenador campió de la fase mundial de la Premier Cup, “és una evidència que els blocs funcionen i per tant no s’han de canviar, només afegir petits retocs”.


Comença la pretemporada per a cinc equips del planter
Estada a Prades
Els dos infantils del FC Barcelona faran aquesta setmana una estada de quatre dies a Prades (Baix Camp). Per l’entrenador de l’Infantil A aquests dies poden ser “molt profitosos”. “Serviran perquè tots puguem conviure les 24 hores del dia i d’aquesta manera ens coneixerem molt millor”, explica. Aquest cap de setmana comencen a disputar-se els primers tornejos i partits amistosos per preparar l’inici de les lligues, previst per la primera setmana d’octubre.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana