FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Femení

27.08.2007 16:30

Una capitana amb ganes d’ascens

Jaume Marcet


Ana Escribano vol liderar l’equip de futbol femení del Barça amb l’objectiu de retornar a la Superlliga. La capitana blaugrana, coneguda com ‘Ani’, amb14 anys al FC Barcelona és la més veterana de l’equip de Xavi Llorens.


La temporada passada va patir amb el descens de l’equip de futbol femení a la Primera Nacional, però ara està convençuda de que l’ascens és possible. La capitana Ani veu “un equip nou amb incorporacions del B i fitxatges externs, més la majoria del bloc de la temporada passada”. “Totes juntes formarem un equip competitiu amb ganes de retornar al més aviat possible a la Superlliga”, afegeix.

Orgullosa de ser capitana

ani_03.jpgAni va ser escollida per les seves companyes per exercir de capitana: “Porto aquí 14 anys. Vaig arribar al Barça quan era una nena amb només tretze anys. Estic molt agraida a les meves companyes per haver-me escollit, suposo que han tingut en compte que sóc la més veterana del grup. Per a mi és un orgull representar el Barça.”

El paper de l’entrenador

RIMG0121.jpgAni destaca el paper que ha jugat l’entrenador en aquest objectiu. La capitana del FC Barcelona veu Xavi Llorens “molt motivat per retornar a la Superlliga; ell ens està mentalitzant perquè treballem al màxim per assolir aquest repte”. Ana Escribano defineix el seu entrenador com “una persona molt dialogant. “Sempre està pendent de tot els que ens passa”, explica, “ens corregeix tots els defectes que observa, i tot i no ser un tècnic dur si ens ha de renyar o ha fa.”


Una capitana amb ganes d’ascens
Què va suposar l’efecte Marigol?
Ani va coincidir amb Maribel Domínguez en el seu pas pel FC Barcelona. Explica que l’arribada de la jugadora mexicana a la temporada 2004/05 “va revolucionar l’equip. Els mitjans de comunicació van començar a parlar de nosaltres i del Barça femení, però en realitat estaven pendents de Maribel, i quan ella va marxar tota aquesta atenció va desaparèixer”. Ani creu que el futbol femení mereix suport, però destaca que l’ideal seria “fixar-se en tot l’equip i no només en una jugadora”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana