FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol femení

26.08.2007 12:14

El Barça femení comença en forma

Jaume Marcet/Miriam Nadal


El primer equip de futbol femení guanya el primer partit de pretemporada a Vic per un contudent 0-8. Les jugadores de Xavi Llorens demostren bon joc i organització.


El Barça femení va estrenar-se aquest dissabte a Vic en el primer partit de pretemporada i ho van fer amb èxit, ja que les jugadores dirigides pel tècnic Xavi Llorens es van imposar amb contudència al conjunt de la capital d’Osona per 0-8. Zaida i Elba, per partida doble, Cris, Melanie, Sandra i Zánez van ser les golejadores blaugranes.

RIMG0104.jpgAl final del compromís, el tècnic es mostrava satisfet de la imatge donada per bé que reconeixia que caldrà treure conclusions també amb equips de superior categoria: “Hi havia gran diferència entre els dos equips. Hem entrenat una setmana més i davant teníem més qualitat. Hem estat ben col•locades i hem jugat bé la pilota”, va assegurar Llorens.

Preparació per a la Copa Catalunya

RIMG0115.jpgTot i això, el preparador va assenyalar alguns aspectes a polir per encarar el primer compromís seriós de la temporada que és la Copa Catalunya: “La intenció era jugar amb un equip més fluixet per anar agafant confiança. Hem creat moltes oportunitats i hem de tenir més tranquil•litat davant. Si hagués de posar una nota – del matx- posar-hi un set o un vuit”.

Pel què fa a la Copa Catalunya, Llorens explica que no serà una competició senzilla. Si el Barça arribés a la final es toparia contra un conjunt fort, d’una categoria superior, de la Superlliga: “El primer partit el tenim contra l’Europa, sinó guanyem no ens mereixerem estar a la final. La final serà el dia 11 i hem d’estar preparades el rival sigui l’Espanyol o l’Estartit”.


El Barça femení comença en forma
La mateixa filosofia
El tècnic reconeix que el Barça femení té un estil de futbol similar al masculí; és a dir, que parteix d’unes mateixes coordenades i filosofia. “El Barça sigui masculí o femení té el mateix estil de joc i les jugadores de la temporada passada ja ho saben”, va reconèixer Llorens.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana