FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol - Femení A

25.08.2007 11:13

El futbol femení ja està en marxa

Berta Brau/Jaume Marcet


El primer equip de futbol femení del Barça ja està a punt per començar la pretemporada. Xavi Llorens, en la seva segona temporada a càrrec d’aquest equip, i les seves noies debutaran aquest dissabte al camp del Vic.


Després d’una temporada molt irregular que va acabar amb el descens de categoria, el femení A ja té a punt l’equip amb el que intentarà tornar a la Superlliga.

Una plantilla reforçada

Per tal d’aconseguir els objectius, l’equip de Xavi Llorens ha reforçat l’equip amb varies jugadores: Ràfols, Vila i Cinthia, que provenen del Femení B, Lara, que puja del Femení C, i Vero, Cris, Sandra i Zaida que venen d’altres equips. Segons el tècnic l’equip compta amb una plantilla “molt jove però amb molt caràcter”, tot i que matitza que “ això no vol dir que siguin millors”.

Xavi Llorens ha explicat a www.fcbarcelona.com en què ha canviat l’equip: “De migcamp endavant hem canviat moltes jugadores, totes tenen una gran velocitat i agressivitat i n‘hi ha un parell que tenen gol”, aspecte que va destacar l’entrenador, ja que creu que “la temporada passada es va patir molt en l’aspecte de finalització”.

Foto: Arxiu.
Foto: Arxiu.
Un entrenador experimentat i polivalent
Xavi Llorens coneix els secrets de tres disciplines futbolístiques ja que ha estat jugador i tècnic de futbol sala, preparador al futbol base i des de la temporada passada és entrenador de l’equip femení de futbol del Barça. Aquest polivalent tècnic és conscient que tot i tractar-se d’un mateix esport, cada secció és diferent i de totes elles n’extreu l’experiència i el seu aspecte més positiu, el que fa de Xavi Llorens un home triplement experimentat.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana