Futbol Base-Juvenil B

23.08.2007 20:19

Derrota davant un Amèrica més rodat (3-1)

Jaume Marcet

El Juvenil B del FC Barcelona no ha pogut superar l’Amèrica de Mèxic al segon partit del grup 2 del Mundial de Clubs sub-17 que es juga aquests dies a la Manxa.

La diferència entre un equip en plena competició i un altre encara immers en els inicis de la pretemporada s’ha vist reflectida aquest dijous al migdia a Ciutat Reial. Els nois de Rodolf Borrell han intentat dominar el partit, però els juvenils mexicans s’han aprofitat del seu millor estat físic per superar els blaugranes.

Dos gols psicològics

barca_2.jpg10 minuts després del començament del partit, Jorge Antonio León ja havia marcat el primer gol. El Barça ha hagut de reaccionar, però quan semblava que acabaria la primera part amb aquest resultat, Ademar Rodríguez ha tornat a superar el porter Àlex amb un segon gol, que ha deixat tocats els jugadors del Juvenil B del Barça. Per esvair dubtes, només començar la segona meitat Ademar ha tornat a marcar un gol que, ara sí, deixava el partit gairebé enllestit.

Gol de Martí
Martí Riverola, a dotze minuts del final, ha marcat l’únic gol dels blaugranes. Després de dues jornades, l’equip de Rodolf Borrell suma tres punts gràcies al triomf en el debut contra el PSV.

Dissabte, darrer partit de la primera fase
El Juvenil B del Barça haurà de guanyar dissabte a l‘Stade Malien per classificar-se per als quarts de final d’aquesta competició. L’equip de Mali va perdre en el seu debut contra l’Amèrica (2-1). El partit es jugarà a les 13 hores.