FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Juvenil A

22.08.2007 15:35

Una experiència emocionant

Jaume Marcet


Els jugadors del Juvenil A blaugrana han arribat aquest dimecres al matí a Barcelona després de 20 dies a Malàisia, on han participat a la Champions Youth Cup .


Han tornat després d’haver participat en una nova competició organitzada pel G-14, que ha reunit els millors equips juvenils del món .
Els jugadors del Juvenil A blaugrana han arribat aquest dimecres al matí a Barcelona després de 20 dies a Malàisia, on han participat d'una experiència que tots coincideixen en assenyalar com positiva i emocionant.

Eliminats pel campió

En l’àmbit esportiu, el FC Barcelona va ser eliminat als quarts de final pel Manchester United, l’equip que s’ha proclamat campió del torneig. Per Marc Huguet, segon entrenador del Juvenil A, “no podem estar del tot satisfets perquè no hem guanyat el torneig, però hem ofert una bona imatge i l’experiència ha estat positiva. A més, l’equip tot just està començant la pretemporada.”

Bona imatge

L Julio_Alberto.jpg’exjugador Julio Alberto , que ha exercit de cap de l’expedició i ambaixador del club, ha explicat a Barça TV que per a aquest equip tant jove “l’experiència ha estat sensacional”. “Ens hem enfrontat als millors equips del món d’aquesta categoria, el nivell futbolístic ha estat excepcional, la Champions Youth Cup ha estat emocionant”, ha afegit. Sobre el joc i l’actuació del l’equip d’Àlex García , l’antic lateral esquerre del Barça en fa una valoració molt positiva: “La imatge que han ofert ha estat a l’alçada, hem jugat molt bé, a més només ens va poder eliminar el campió i de manera injusta, ja que vam jugar una gran segona part”.

Ambaixador del club

JA_jugadors_aeroport_2.jpgA més de conviure amb l’equip durant tota l’estada a Malàisia, Julio Alberto ha representat el Barça als actes que s’han organitzat de manera paralel•la al torneig. L’exjugador blaugrana ha participat en diferents recepcions amb autoritats del país asiàtic. Julio Alberto qualifica aquesta experiència de “molt emocionant”. “Ha estat molt bonic, m’he retrobat amb exjugadors com Richard Witschge o Frank Arnesesen, hem parlat dels nostres clubs, m´he sentit molt a gust com màxim representant del FC Barcelona en aquesta competició”, ha explicat.

Una experiència emocionant
Diumenge, partit a Tàrrega
El Juvenil A continuarà la pretemporada amb sessions d’entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els nois d’Àlex García tornaran a jugar aquest diumenge a Tàrrega a les 6 de la tarda

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana