FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Juvenil B

14.08.2007 13:08

Tres fitxatges per pulir un gran bloc

Jaume Marcet


El Juvenil B del FC Barcelona compta amb tres reforços que complementaran el bloc de jugadors que han pujat del Cadet A i els que es mantenen del Juvenil B de la temporada anterior.


Pere Segarra, Luis López i Manu Trigueros són els tres fitxatges que ha fet el Juvenil B per intentar aconseguir reeditar el títol de Lliga conquerit la temporada passada.

frames_jaume4.jpgPere Segarra
Central dret. 17 anys. Arriba procedent del Cornellà. Abans havia jugat a l’Europa i l’Espanyol. Es defineix com “un jugador que té bon joc aeri, capacitat d’anticipació, velocitat i contundència”. Amb Rodolf Borrell haurà de treballar ”la sortida de la pilota”. Jugar al Barça, diu el Pere, “un honor, una gran oportunitat que no penso desaprofitar”.

frames_jaume.jpgLuis López
Extrem dret. 17 anys. Arriba procedent de la Damm. Abans havia jugat al Montornes Nord i al Granollers. Es defineix “com un extrem amb bon dribbling i capacitat per desbordar amb velocitat per la banda”. Quan van comunicar-li l’interès del Barça a fitxar-lo “va ser una gran alegria”. “Gairebé no m´ho creia”, recorda.

frames_jaume3.jpgManuel Trigueros
Migcampista. 16 anys. Arriba procedent del Talavera. Es defineix “com un migcentre organitzador amb bon toc i visió de la jugada”. Manu ha donat un pas important en la seva vida: ”Al Barça no se li pot dir que no, és una gran oportunitat, a vegades trobo a faltar la meva família, però a la Masia s’hi està molt bé i tots em tracten genial.”Tres fitxatges per pulir un gran bloc
Primer partit a Mollet
Aquest dimarts els tres nous fitxatges del Juvenil B del Barça podrien debutar amb la samarreta blaugrana. Els de Rodolf Borrell juguen el seu primer partit preparatori a Mollet contra el Josep Maria Gené. Serà el primer test per començar a veure en acció el que pot donar de si el que serà aquesta temporada tercer equip del planter després del Barça B i Juvenil A.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana