FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

07.08.2007 19:17

”La MU Premier Cup ha estat el coronament de la temporada”

Jaume Marcet


Albert Benaiges va seguir ‘in situ’ la trajectòria del Cadet B en terres angleses. Per Benaiges la MU Premier Cup ha estat un gran colofó a la temporada.


Albert Benaiges ha fet balanç a Barça TV de l’èxit del Cadet B del Barça. Benaiges creu que aquest triomf “ha significat un coronament per a la temporada 2006/07 en els equips del planter blaugrana“. “Hem de pensar”, explica, “que aquesta competició correspon encara a la temporada passada, i la veritat és que no podíem somiar amb un final millor”.

Superiors als millors del món

Per entendre el nivell de joc que han assolit els cadets blaugranes, Benaiges explica que “se li omple la boca” dient que el Barça “en un campionat del món ha estat molt superior als altres i amb un estil de joc molt personal”. “Potser en l’últim partit amb el Sao Paulo per la pressió de jugar a Old Trafford i perquè era una final no vam estar massa fins”, reconeix, “però tothom s’interessava per la nostra manera de jugar i treballar”. BENAIGES_BTVV_2.png

Grans records

La presència de Bobby Charlton, un mite de la selecció anglesa, campió del món l’any 1966 i emblema del Manchester United, i de Paul Scholes, un dels grans futbolistes de l’equip d’Àlex Fergusson en els darrers anys, ha estat per Benaiges un fet emotiu i significatiu per a tots. El coordinador del futbol base del Barça des del Cadet a fins al Benjamí A afirma: “Ho hem guanyat tot en aquest campionat; només ens ha faltat el millor jugador del torneig, un premi que va rebre un jugador del Sao Paulo també com a premi de consolació per als subcampions.” 
”La MU Premier Cup ha estat el coronament de la temporada”
Una temporada irrepetible
Benaiges creu que la temporada dels equips que coordina “no ha pogut ser millor”. “De fet”, afegeix, “és difícilment millorable, hem guanyat el 90% del que hem jugat. Menys l’infantil A tots els equips A van guanyar la seva lliga i la Copa Catalunya, i a més vam guanyar alguns dels tornejos més prestigiosos a Lleó i Eivissa, i només ens ha fallat Brunete”. Però tot i aquests èxits, per Benaiges “el més important és veure com pugen jugadors com Bojan o Giovani, que estan rendint de manera excepcional al primer equip, per això treballem tots al futbol base”.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana