FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base-Cadet B

06.08.2007 15:47

Víctor Sánchez: "Ens hem sentit professionals"

Jaume Marcet


Víctor Sánchez no ha pogut acabar de millor manera la temporada 2006/07. En l’últim campionat d’aquest curs futbolístic, el Cadet B ha guanyat la Manchester United Premier Cup, una competició en la qual han participat els millors equips del món.


És l’entrenador del Cadet B del FC Barcelona, un equip que ha arribat a Barcelona amb la MU Premier Cup a la butxaca. Víctor Sánchez explica per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat les sensacions que ha viscut el seu equip a Anglaterra, on han enlluernat a tothom pel seu futbol creatiu.

CB_euforia_titol.jpgQuina valoració fas de la participació del teu equip a la MU Premier Cup?
“Ha estat una experiència molt positiva en tots els aspectes. Hem conegut molts equips i jugadors de tot el món, de cultures diferents, hem vist un joc d’altíssim nivell i hem vingut amb la copa de campions. La veritat és que no es podia demanar més."

Com expliques que l’equip no hagi rebut cap gol en contra i que compteu amb el màxim golejador del campionat?
“El secret del nostre equip ha estat sempre el bloc. Des del mes de setembre tots han treballat al màxim i en aquest torneig hem triomfat no només gràcies als setze jugadors participants, els quatre que s’han quedat fora ens han donat suport i han trucat constantment per saber com anava tot. L‘èxit és cosa de tot l’equip."

T’ CB_Reina_amb_Charlton.jpgimaginaves que tot sortiria tan bé abans de marxar a Anglaterra?
"Abans de començar el campionat el dubte era saber si pagaríem el fet d’haver jugat enmig del nostre període de vacances contra equips plenament rodats. Però des del primer dia ràpidament vaig adonar-me que tothom estava molt mentalitzat. A més, a mesura que anàvem guanyant partits, hem anat creixent en confiança i moral, i a la final sabíem que podia passar de tot."

Què va suposar jugar i guanyar la final a Old Trafford?
"No només a la final, durant tot el campionat ens hem sentit professionals, hem tingut tot el que hem necessitat, no ens ha faltat de res. El fet de vestir-se on ho fan els jugadors del Manchester United a Old Trafford, trepitjar la mateixa gespa on jugaven els jugadors del primer equip d’aquest conjunt dos dies abans contra l ’Inter ha estat un somni per nosaltres. La il•lusió i la motivació en aquest escenari es va multiplicar per mil."

Aquesta experiència pot ser bona per als jugadors, per al seu futur? 
“A nivell esportiu, el millor de la MU Premier Cup ha estat el nivell de tots els rivals, que ens ha exigit molt. Hem hagut de jugar al màxim, hem vist que a vegades no n’hi ha prou amb donar el 100%, a vegades cal més. Tot això ens ha fet créixer i aprendre moltes coses que no es poden assimilar en la teoria, s’han de viure.”


Víctor Sánchez: “Ens hem sentit professionals“
Missatge per als jugadors descartats
A més dels tres jugadors que no continuen amb el Cadet A del Barça (Barragán, Rubén i Kako), Víctor Sánchez va haver de descartar quatre futbolistes per viatjar a Manchester amb els setze jugadors que l’organització permetia inscriure. El tècnic del Barça ha volgut dedicar a través de www.fcbarcelona.cat unes paraules als quatre jugadors descartats que aquesta temporada continuaran amb el Cadet A de García Pimienta.

Gerard Gabaldón: “És un jugador que la temporada passada ho va passar malament amb una lesió greu i un problema familiar, però estic convençut que se´n sortirà, perquè és un lateral molt ofensiu i amb grans qualitats defensives i ofensives.”

Oriol González: “Em va costar molt descartar-lo, perquè és un jugador amb un gran talent al mig del camp, amb molta visió de joc, però havia de deixar fora algun dels sis migcampistes per força.”

Cristian Ceballos: “Tots sabem que el Cristian és un jugador molt especial, amb una qualitat increïble. Segur que també hauria ofert un gran rendiment, però el fet de només poder comptar amb setze jugadors el va deixar sense opcions.”

Quique Aranda: “És un extrem dret o davanter centre important, amb molta força i velocitat, però la temporada passada no va tenir continuïtat a causa d’una lesió greu. Aquesta pot ser la seva temporada.”

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana