Futbol Base-Cadet B

04.08.2007 17:42

Campions de la MU Premier Cup

Anna Segura- Jaume Marcet

El Cadet B del FC Barcelona s’ha proclamat campió de la Manchester United Premier Cup després de derrotar aquest dissabte al migdia al Sao Paulo per un gol a zero

L’equip entrenat per Víctor Sánchez ha guanyat aquest dissabte el torneig Manchester United Premier Cup després d’imposar-se a l’equip brasiler del Sao Paulo per 1-0. L’estadi d’Old Trafford, camp on juga el Manchester United, ha acollit la final d’aquest torneig.

Partit difícil

1-2_SaoPaolo-Barcelona-KK10.jpgL’equip blaugrana s’ha enfrontat a un Sao Paulo molt ben situat que ha dominat en tot moment el partit. Tot i el control de la pilota per part dels jugadors brasilers, el Cadet B blaugrana ha aprofitat una ocasió per marcar el gol que els hi ha donat la victòria i conseqüentment, el títol. Faltaven 12 minuts pel final del partit quan el jugador, Marc Muniesa, ha marcat el primer i únic gol del partit.

El conjunt de Víctor Sànchez ha acabat el torneig amb uns números espectaculars on dels set partits disputats n’ha guanyat sis i ha empatat un.

Ara, vacances

Ara, aquest equip no tornarà als entrenaments fins el dia 27 d'Agost quan a les ordres de Xavier García Pimienta començaran a treballar per fer una gran temporada amb el Cadet A. Aquesta generació ha fet una gran feina en el seu primer any de cadets i ara hauran d'intentar igualar el que van aconseguir la temporada passada els Gai, Thiago i companyia que van dominar des de l'inici fins el final la lliga en la divisió d'honor cadet i també el campionat de catalunya. aquest és potser un equip sense tantes individualitats però amb un potencial colectiu formidable.

Cap gol encaixat
L'equip de Víctor Sánchez només portava una setmana de preparació però el rendiment ofensiu i defensiu de l'equip no ha pogut ser millor. A més de marcar 16 gols, els blaugranes no n'han encaixat cap. En l'aspecte anotador, Manu Reina, amb 6 dianes, ha estat el màxim golejador de tota la competició.