Futbol Base-Cadet B

01.08.2007 13:24

Inici a la M.U. Premier Cup amb golejada

Jaume Marcet

El Cadet B del FC Barcelona ha començat de manera inmillorable la Manchester United Premier Cup. Sergi Gómez i Brian amb 2 gols cadascún han liderat el triomf blaugrana davant el Bukuit Jail (7-0).

Era, en principi, el rival més fluix del grup però el primer torneig d’una competició d’aquest tipus mai és fàcil. El FC Barcelona ha trigat deu minuts en agafar el to, l’entrenador Víctor Sánchez ha explicat a www.fcbarcelona.cat que “els primers minuts han estat fluixets, hem començat amb poca precissió en les passades però poc a poc hem millorat i amb el pas dels minuts hem controlat l’enfrontament de manera aclaparadora”.

2-0 al primer temps

Després de tres corners consecutius Sergi Gómez ha inaugurat el marcador amb un gol clau. El davanter cordobès Manu Reina ha establert abans de la fi dels primers 20 minuts el segon gol favorable al FC Barcelona.

Segona meitat cómode

L’equip thailandès Bukuit Jail gairabé no ha passat del seu propi terreny de joc i en la segona meitat ha viscut un infern a causa del joc brillant dels blaugranes. Adrià Carmona, Espinosa, de nou Sergi Gómez i Brian per partida doble han completat una golejada que ha evidenciat la diferència entre el conjunt asiàtic i el barcelonista.

Rivals més forts

Per arribar als quarts de final de la competició el Barça haurà de finalitzar entre els 2 primers del grup D. L’Hertha alemany, el Colo-Colo xilè i el Gamba Osaka japonès completa aquest grup.