FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

23.07.2007 19:27

El Barça aporta 4 jugadors a la selecció sub 17

Bojan Krkic, Iago Falqué Silva, David González Díaz i Alex Bolaños García són els jugadors del FC Barcelona que han estat convocats per a la fase de preparació per al Mundial sub 17 que es disputarà a Corea.


El Barça, amb quatre jugadors, és el club que més homes aporta a aquesta convocatòria. En total, hi ha 25 jugadors seleccionats, dels quals se'n descartaran quatre per a la cita mundialista.

Bojan, pendent

Un d'aquests jugadors descartats podria ser el blaugrana Bojan Krikic. El club demanarà a la Reial Federació Espanyola de Futbol que no convoqui el davanter de Linyola, atès que es troba fent la pretemporada amb el primer equip del FC Barcelona i, a més, està fent un treball específic de recuperació per superar les molèsties físiques que arrossega des de la temporada passada.

La fase de preparació de la selecció sub 17 començarà aquest 2 d'agost a la ciutat esportiva de Las Rozas, on els seleccionats s'entrenaran fins el 12 d'agost, abans de marxar cap a Corea. Aquestes dates coincideixen plenament amb la gira asiàtica, a la qual està previst que hi acudeixi Bojan krikic.

Els partits

La selecció espanyola està enquadrada en el grup C del Mundial i disputarà la primera fase de la competició contra les seleccions d'Hondures, l'Argentina i Síria. El primer partit serà el 19 d'agost a Ulsan contra el combinat hondureny.
El Barça aporta 4 jugadors a la selecció sub 17

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana