FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol base: Barça B

18.07.2007 20:26

Dos reforços més, confirmats

Cristina Collado


El Barça B ha fet efectius dos fitxatges més. Es tracta del lateral esquerre Xavi Torres i del migcampista Abraham González. Ja són sis les incorporacions del nou equip de Pep Guardiola.


Al voltant de les 11 del matí ja corrien per les instal·lacions del club, observant amb timidesa tot el que se’ls presentava de nou. Xavi Torres i Abraham González s’han trobat aquest matí. No es coneixien de res, però ja compartien moltes coses, com la il•lusió per aquesta nova etapa al Barça B.

Abans de fer efectiva la firma del contracte han hagut de passar la revisió mèdica. L’han fet durant el matí, i l’han superat amb èxit. El doctor Ramon Pi ha donat el vist-i-plau mèdic al fitxatge d’aquests dos jugadors. Primer Xavi Torres, al matí; i després Abraham González, a primera hora de la tarda, han firmat amb el responsable del futbol base José Ramon Alexanko. Torres ha fitxat per les pròximes dues temporades amb opció a una més, mentre Abraham estarà vinculat al club les dues pròximes campanyes.

Ascendir l’equip

QM3D0138.JPGXavi Torres és un lateral esquerre de 20 anys. Ve de l’Alacant, on ha jugat cedit pel Vila-real. Torres confia a assolir l’únic objectiu possible, el de l’ascens de categoria: “És una nova etapa per a mi. Vinc de jugar a la Segona Divisió B i per tant vinc a aportar experiència a l’equip. Tinc ganes de pujar a segona B perquè és on mínimament es mereix estar el Barça B.”

Aprendre del ‘míster’

QM3D0133.JPGAbraham González és migcampista i té 22 anys. És nascut a Barcelona i ha jugat les últimes tres temporades al Terrassa. Per Abraham el fet de tenir d’entrenador Pep Guardiola, és una motivació afegida per tot el que pot aprendre de l’exjugador del Dream Team: “Intentaré aprendre tot el que pugui. Ell com a jugador era un referent per a tots els qui juguem en la seva posició i per això vull treballar i aprendre tot el que pugui d’ell.”

Dos reforços més, confirmats
Una baixa més
Alberto Rodríguez Carroza ja no és jugador del Barça B. Aquest mig centre defensiu, que ha estat l’última temporada cedit al Gavà, ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la rescissió del seu contracte. Rodríguez va fitxar pel club blaugrana de cadet, a la temporada 1998-99. Després va passar al juvenil, al Barça C i, finalment, al B, a la campanya 2004-05. Aquella mateixa temporada va marxar cedit al Girona.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana