FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol Base

16.07.2007 14:04

Coto, a l'Europeu sub-19

Berta Brau / Anna Segura


El jugador del juvenil A del FC Barcelona, Carles Coto, ha entrat definitivament a la llista de convocats de la selecció espanyola per disputar l’Europeu sub-19 que comença aquest dilluns a Àustria.


El Campionat d’Europa sub-19 comptarà amb la presència d’un jugador del planter blaugrana. Es tracta de Carles Coto, jugador del juvenil A blaugrana, que formarà part de la selecció espanyola. L’Europeu que comença aquest dilluns a Àustria comptarà amb la participació de seleccions com Grècia, Portugal, Rússia, França o Alemanya, entre d’altres.

El combinat espanyol debuta aquest dilluns a la tarda davant la selecció amfitriona, Àustria. Precisament és en aquest país, juntament amb Suïssa, on l’any que ve es disputarà l’Eurocopa.

Coto, segon jugador amb més minuts

Amb el juvenil A del Barça, Carles Coto ha estat el segon futbolista més utilitzat per Àlex Garcia, després de Toribio. La temporada passada, l’extrem dret blaugrana va jugar un total de 2.308 minuts amb el juvenil A.
Coto, a l'Europeu sub-19
Crosas queda fora
Marc Crosas, l’altre jugador preconvocat per l’Europeu sub-19 ha quedat finalment fora de la llista. El jugador del planter, ha estat un dels 4 homes descartats, a causa d’una lesió a l’espatlla.

Notícies Futbol Base


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana